Autonvuokraus
Zadar
Piilota
Kroatia // Zadar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Zadar

Sixt Autovuokraamo Zadarissa palvelee luotettavasti ja asiantuntemuksella kaikissa autonvuokrausta koskevissa asioissa. Toimipisteitämme löytyy Zadarista kaksi ja molempien vuokra-autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suuremmallekin perheelle sopivat tilavat farmarit, maastossa kuin maastossa selviävät nelivedot, tavarankuljetukseen soveltuvat pakettiautot sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Varataksesi vuokra-auton etukäteen ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse ja voimme auttaa sinua valitsemaan vuokra-autokalustostamme sopivan ajoneuvon. Varauksen tekeminen onnistuu myös verkkosivuillamme.

 
 • Zadar Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Zadar Airport PP 367
  23222 Zadar, Zemunik Donji

  ma. - su.07:00 - 22:00
  Juhlapyhä07:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Zadar

  Sixt Autonvuokraus
  Ul. kralja Tvrtka 2
  23000 Zadar

  ma. - su.08:00 - 20:00
  Juhlapyhä08:00 - 20:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Hyödynnä lisäpalveluitamme vuokratessasi auton Sixtiltä

Vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten voit lähteä matkaan turvallisin mielin hyväkuntoisella ajoneuvolla, olitpa Zadarissa sitten työ- tai lomamatkalla tai muissa asioissa. GPS-navigaattori ei jätä sinua pulaan vierailla teillä, kun sinun on tärkeää olla oikeassa paikassa tiettyyn aikaan, ja jos haluat jakaa ajamista matkaseuralaisesi kanssa, on hyvä hyödyntää lisäpalvelumme, jolla voit nimetä ylimääräisen kuljettajan matkalle. Lasten kanssa matkatessa vanhemmat ottavat mielellään lapsille turvaistuimet vuokra-autoon, ja jos haluaa varautua kunnolla kaikkiin yllätyksiin, meillä on tarjolla erilaisia lisävakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle. Tehdessäsi varausta pyydämme ottamaan huomioon, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, ainoastaan autoluokan.

Autonvuokraus Zadarissa vie sinut yhdistetylle ranta- ja kaupunkilomalle

Zadar sijaitsee Kroatian rannikolla Pohjois-Dalmatiassa ja siellä asuu noin 72.000 asukasta, ja kaupunki on suosittu lomakohde, sillä siellä pääsee kokemaan niin historiaa, rantaelämää kuin kaupungin sykettäkin. Zadarin vanhakaupunki on erittäin kaunis ja sen historia ulottuu aina Rooman valtakuntaan asti ja siellä on nähtävissä paitsi roomalaistyylistä arkkitehtuuria, myös bysanttilaista ja venetsialaista, ja sen sydän on keskusaukio Forum. Zadarin ympäristössä on pikkukivirantoja, mutta valkoinen hiekkaranta löytyy ajamalla alle 20 kilometriä pohjoiseen, Niniin. Upeaa luontoa löytyy myös kolmesta luonnonpuistosta, jotka ovat kohtuullisen ajomatkan päässä Zadarista. Yksi niistä on Krka, jonne pääset noin tunnin ajamisella, ja siellä odottaa muun muassa hieno uima-alue vesiputouksen vierellä, luonnon keskellä, jossa voi rentoutua ajamisen jälkeen. Saapuessasi Kroatiaan ja Zadariin, suunnaksi kannattaa ottaa Sixt Autovuokraamo, jossa autonvuokraus sujuu näppärästi ja matkasi elämyksiin voi alkaa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service