Auton vuokraus toimipisteestä Zadar Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Zadar Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zadar Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Zadar Lentoasema

Osoite

Zadar Airport PP 367, 23222 Zadar, Zemunik Donji, Kroatia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Zadar Lentoasema

Sixtin autovuokraamo Zadarin lentoasemalla

Sixtin autovuokraamo Zadarin lentoasemalla

Autonvuokraus Zadarin lentoasemalla sujuu todella helposti ja nopeasti. Palvelemme kaikkia matkustajia tarjoamalla monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät kätevät kaupunkiautot, perheille loistavasti sopivat sedanit, nelivetoautot, katumaasturit kuin hieman enemmän lomaasi tarjoavat urheiluautot ja luksusautot. Kaikki automme ovat merkkien uusimpia malleja ja niistä löytyy muun muassa turvatyynyt ja ilmastointi. Voit valita vuokrapakettiisi erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa navigaattorin taikka lastenistuimen. Mikäli haluat ajaa pitkiäkin matkoja ilman huolta lisäkuluista, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta sinun kannattaa ottaa kaikista kattavin vakuutuspaketti. Tätä voidaan suositella erityisesti nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixtin avulla pääset siirtymään lentoasemalta hotelliin ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Zadarin lentoasemalle, ZAD, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Näin onnistuu autonvuokraus Zadarin lentoasemalta

Näin onnistuu autonvuokraus Zadarin lentoasemalta

Zadarin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskusta-alueelta. Löydät toimipisteemme helposti noin 30 metrin päästä lentoasemalta. Matkatavaroiden noutamisen jälkeen astu vain ulos rakennuksesta ja huomaat jo meidän oranssilla logollamme varustetun toimipisteen. Jos olet vuokrannut auton jo etukäteen netistä tai puhelimitse, ovat kaikki tietosi jo valmiina meillä. Tällöin avainten noutaminen sujuu mutkattomasti. Voit palauttaa autosi niin aikaisin aamulla kuin vaikka keskellä yötäkin lennostasi riippuen. Sovi palauttamisesta henkilökuntamme kanssa.
Historiaa ja upeita maisemia vuokra-autolla

Historiaa ja upeita maisemia vuokra-autolla

Autonvuokraus Zadarin lentoasemalta on järkevää, sillä vuokra-auton avulla pääset liikkumaan huolettomasti ilman rajoituksia. Kaupunki sijaitsee Kroatiassa aivan Adrianmeren rannikolla. Täällä voikin nauttia niin rantaelämästä kuin upeasta kulttuuristakin. Turistit tutustuvat mielellään esimerkiksi Rooman aikaisiin rakennuksiin, joita löytyy ympäri kaupunkia. Sen lisäksi merkittäviä rakennuksia ovat teatteritalo, Permanent Exhibition of Sacral Art ja kansallismuseo. Voit myös tehdä retkiä alueen lähistölle ja ehkäpä löydät suojaisen lahdenpoukaman, jossa voit nauttia aurinkoisesta päivästä ilman rantojen ruuhkaa. Kun otat vuokra-auton Zadarin lentoasemalta, on liikkuminen paljon helpompaa ja pääset näkemään enemmän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Zadar Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Zadar Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zadar Lentoasema sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Zadar Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Zadar Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 477 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mercedes-Benz V-Class Aut. 6+1 Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.
Mini Cooper S Cabrio Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Zadar Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Zadar Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Zadar Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Zadar Lentoasema

Näytä lisää