Auton vuokraus alueella Zadar

 

Suosituin kohteessa Zadar

* Hinnat on laskettu 01.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Zadar Lentoasema alkaen 08.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Zadar

Hyödynnä lisäpalveluitamme vuokratessasi auton Sixtiltä

Hyödynnä lisäpalveluitamme vuokratessasi auton Sixtiltä

Sixt Autovuokraamo Zadarissa palvelee luotettavasti ja asiantuntemuksella kaikissa autonvuokrausta koskevissa asioissa. Toimipisteitämme löytyy Zadarista kaksi ja molempien vuokra-autovalikoimaan kuuluvat taloudelliset henkilöautot, suuremmallekin perheelle sopivat tilavat farmarit, maastossa kuin maastossa selviävät nelivedot, tavarankuljetukseen soveltuvat pakettiautot sekä ensiluokkaiset urheilu- ja avoautot. Varataksesi vuokra-auton etukäteen ole yhteydessä luotettavaan asiakaspalveluumme puhelimitse ja voimme auttaa sinua valitsemaan vuokra-autokalustostamme sopivan ajoneuvon. Varauksen tekeminen onnistuu myös verkkosivuillamme.Vuokra-automme ovat suosittujen automerkkien uusimpia malleja, joten voit lähteä matkaan turvallisin mielin hyväkuntoisella ajoneuvolla, olitpa Zadarissa sitten työ- tai lomamatkalla tai muissa asioissa. GPS-navigaattori ei jätä sinua pulaan vierailla teillä, kun sinun on tärkeää olla oikeassa paikassa tiettyyn aikaan, ja jos haluat jakaa ajamista matkaseuralaisesi kanssa, on hyvä hyödyntää lisäpalvelumme, jolla voit nimetä ylimääräisen kuljettajan matkalle. Lasten kanssa matkatessa vanhemmat ottavat mielellään lapsille turvaistuimet vuokra-autoon, ja jos haluaa varautua kunnolla kaikkiin yllätyksiin, meillä on tarjolla erilaisia lisävakuutuksia yllättävien tilanteiden varalle. Tehdessäsi varausta pyydämme ottamaan huomioon, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, ainoastaan autoluokan.
Autonvuokraus Zadarissa vie sinut yhdistetylle ranta- ja kaupunkilomalle

Autonvuokraus Zadarissa vie sinut yhdistetylle ranta- ja kaupunkilomalle

Zadar sijaitsee Kroatian rannikolla Pohjois-Dalmatiassa ja siellä asuu noin 72.000 asukasta, ja kaupunki on suosittu lomakohde, sillä siellä pääsee kokemaan niin historiaa, rantaelämää kuin kaupungin sykettäkin. Zadarin vanhakaupunki on erittäin kaunis ja sen historia ulottuu aina Rooman valtakuntaan asti ja siellä on nähtävissä paitsi roomalaistyylistä arkkitehtuuria, myös bysanttilaista ja venetsialaista, ja sen sydän on keskusaukio Forum. Zadarin ympäristössä on pikkukivirantoja, mutta valkoinen hiekkaranta löytyy ajamalla alle 20 kilometriä pohjoiseen, Niniin. Upeaa luontoa löytyy myös kolmesta luonnonpuistosta, jotka ovat kohtuullisen ajomatkan päässä Zadarista. Yksi niistä on Krka, jonne pääset noin tunnin ajamisella, ja siellä odottaa muun muassa hieno uima-alue vesiputouksen vierellä, luonnon keskellä, jossa voi rentoutua ajamisen jälkeen. Saapuessasi Kroatiaan ja Zadariin, suunnaksi kannattaa ottaa Sixt Autovuokraamo, jossa autonvuokraus sujuu näppärästi ja matkasi elämyksiin voi alkaa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Zadar

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Zadar?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Zadar sinun on oltava vähintään 18-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Zadar.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Zadar?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Zadar. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 722 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Zadar

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Zadar?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Zadar?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Zadar?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Zadar

Näytä lisää