Autonvuokraus
Zadar Lentoasema
Piilota
Kroatia // Zadar // Zadar Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Zadar Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Zadar Airport PP 367
  23222 Zadar, Zemunik Donji HR +385-23348408
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ZAD
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 24 h palautus

Sixtin autovuokraamo Zadarin lentoasemalla

Autonvuokraus Zadarin lentoasemalla sujuu todella helposti ja nopeasti. Palvelemme kaikkia matkustajia tarjoamalla monipuolisen valikoiman vuokra-autoja. Valikoimastamme löydät kätevät kaupunkiautot, perheille loistavasti sopivat sedanit, nelivetoautot, katumaasturit kuin hieman enemmän lomaasi tarjoavat urheiluautot ja luksusautot. Kaikki automme ovat merkkien uusimpia malleja ja niistä löytyy muun muassa turvatyynyt ja ilmastointi. Voit valita vuokrapakettiisi erilaisia lisätarvikkeita, kuten vaikkapa navigaattorin taikka lastenistuimen. Mikäli haluat ajaa pitkiäkin matkoja ilman huolta lisäkuluista, voit valita vuokra-autoosi rajoittamattomat kilometrit. Kolarien ja muiden vahinkojen varalta sinun kannattaa ottaa kaikista kattavin vakuutuspaketti. Tätä voidaan suositella erityisesti nuorille ja kokemattomille kuljettajille. Sixtin avulla pääset siirtymään lentoasemalta hotelliin ilman viivytyksiä. Kun koneesi laskeutuu Zadarin lentoasemalle, ZAD, on henkilökuntamme valmiina auttamaan sinua. Huomioi kuitenkin, että emme voi taata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Näin onnistuu autonvuokraus Zadarin lentoasemalta

Zadarin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain kahdeksan kilometrin päässä kaupungin keskusta-alueelta. Löydät toimipisteemme helposti noin 30 metrin päästä lentoasemalta. Matkatavaroiden noutamisen jälkeen astu vain ulos rakennuksesta ja huomaat jo meidän oranssilla logollamme varustetun toimipisteen. Jos olet vuokrannut auton jo etukäteen netistä tai puhelimitse, ovat kaikki tietosi jo valmiina meillä. Tällöin avainten noutaminen sujuu mutkattomasti. Voit palauttaa autosi niin aikaisin aamulla kuin vaikka keskellä yötäkin lennostasi riippuen. Sovi palauttamisesta henkilökuntamme kanssa.

Historiaa ja upeita maisemia vuokra-autolla

Autonvuokraus Zadarin lentoasemalta on järkevää, sillä vuokra-auton avulla pääset liikkumaan huolettomasti ilman rajoituksia. Kaupunki sijaitsee Kroatiassa aivan Adrianmeren rannikolla. Täällä voikin nauttia niin rantaelämästä kuin upeasta kulttuuristakin. Turistit tutustuvat mielellään esimerkiksi Rooman aikaisiin rakennuksiin, joita löytyy ympäri kaupunkia. Sen lisäksi merkittäviä rakennuksia ovat teatteritalo, Permanent Exhibition of Sacral Art ja kansallismuseo. Voit myös tehdä retkiä alueen lähistölle ja ehkäpä löydät suojaisen lahdenpoukaman, jossa voit nauttia aurinkoisesta päivästä ilman rantojen ruuhkaa. Kun otat vuokra-auton Zadarin lentoasemalta, on liikkuminen paljon helpompaa ja pääset näkemään enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Zadar Lentoasema ZAD Zadar Airport PP 367 23222 Zadar, Zemunik Donji 44.108333, 15.346667 +385-23348408

Sixt-toimipiste Zadar Lentoasema ZAD

Zadar Airport PP 367
23222 Zadar, Zemunik Donji
 
Puhelinnro +385-23348408

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service