Autonvuokraus
Al Farwaniyah
Piilota
Kuwait // Al Farwaniyah
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Al Farwaniyah

Suosittelemme lämpimästi kääntymään Sixtin Autovuokraamon puoleen Al Farwaniyahin -matkallasi, ja tavoitat tämän arabialaisen maan nähtävyydet kaikkein näppärimmin. Kuwait on autoilijan maa, ja meiltä saat laadukkaan vuokra-auton käyttöösi, jolla etenet paikasta toiseen mukavasti ja turvallisesti. Tutustu kattavaan vuokra-autovalikoimaamme vaikka jo etukäteen verkkosivustollamme, ja vuokraa vaikka saman tein tarpeisiisi ja mieltymyksiisi sopiva ajoneuvo. Autonvuokraus netissä tai mobiilisovelluksellamme älypuhelimellasi on näppärää ja sujuvaa, mutta toki saat vuokrattua ajoneuvon myös saavuttuasi kohteeseen. Autokalustostamme löydät niin farmarit, henkilöautot kuin maasturit. Jos sinulle jää kysyttävää, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ja autamme mielellämme.

 
 • Kuwait Lentoasema
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  ma. - to.05:00 - 01:00
  pe.13:00 - 22:00
  la. - su.05:00 - 01:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Kuwait Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah

  ma. - to.05:00 - 01:00
  pe.13:00 - 22:00
  la. - su.05:00 - 01:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Sixtin Autovuokraamo on ammattitaitoinen vuokrauspalvelu Al Farwaniyahissa

Autonvuokraus Al Farwaniyahin matkallasi onnistuu esimerkiksi Kuwaitin lentokentällä, josta hurautat näppärästi kohteeseen vuokrauksen suoritettuasi. Taloudellinen henkilöauto tai farmari on luonteva valinta perheen kanssa tai yksin tai kaksin matkustavalle, ja toki valikoimistamme löytyy myös maastureita haastavammille tieosuuksille suuntaaville. Vai oletko kenties aina halunnut kokeilla urheiluautolla tai avoautolla ajamista aavikolla kilpaa auringon säteiden kanssa? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus! Huomioithan, että Sixt ei voi taata vuokra-autosi merkkiä, mutta voit tietenkin valita ajoneuvon kategorian. Monipuolisen vuokra-autovalikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavat lisäpalvelut tekemään matkastasi vielä rattoisamman. Al Farwaniyahissa autonvuokraukseen sisältyvät muun muassa kolariturva ja vapaat kilometrit, ja voit valita lisäksi tilaukseesi esimerkiksi rengasvakuutuksen, navigaattorin, internetin tai kuljettajapalvelun, jos haluat taukoa ohjauspyörän pyörittelystä. Autamme sinua tekemään matkastasi unohtumattoman kokemuksen!

Koe vuokra-autolla Al Farwaniyah ja Arabian hurmaava kulttuuri

Al Farwaniyah on Farwaniyan kuvernoraattin pääkaupunki Kuwaitissa ja se sijaitsee aivan Kuwaitin kansainvälisen lentoaseman kupeessa. Sieltä onkin lyhyt ajomatka Kuwaitin pääkaupunkiin Kuwait Cityyn, jossa voit shoppailla soukissa eli paikallisella markkinapaikalla tai kuuluisassa The Avenuesin ostoskeskuksessa tai vierailla Grand Mosquen moskeijassa. Kuwaitin eläintarha on aivan naapurissa, mikä on varmasti lapsiperheille ja eläinystäville mieleen. Ota vuokra-auto allesi ja lähde tutkailemaan seutua laajemminkin. Salmiyassa pääset sukeltamaan tai käymään merenkulkumuseossa. Tee matkastasi mahdollisimman mielenkiintoinen Sixtin avulla!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service