Autonvuokraus
Kuwait Lentoasema
Piilota
Kuwait // Al Farwaniyah // Kuwait Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kuwait Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall, Basement
  13001 Farwaniyah KW +965-98921129
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KWI
Aukioloajat
ma. - to.05:00 - 01:00
pe.13:00 - 22:00
la. - su.05:00 - 01:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Kuwaitin lentokentällä

Koe autenttinen Persianlahden helmi Kuwait ja vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kuwaitin lentokentältä. Tässä pienessä mutta vilkkaassa kohteessa matkustat helpoiten oman vuokra-auton kyydissä. Sixtin kautta autonvuokraus Kuwaitin lentokentällä on helppoa ja turvallista. Meiltä löydät näppärät henkilöautot ja farmarit, tyylikkäät avo- ja urheiluautot sekä vaativampaankin makuun sopivat maasturit. Olitpa sitten lomalla tai työmatkalla, tarjoamme vapaat ajokilometrit. Huomaathan, että Sixt voi taata asiakkaan varaaman autokategorian, mutta ei tiettyä automallia.

Autonvuokraus Kuwaitin lentokentällä

Kuwaitin kansainvälinen lentokenttä, KWI, sijaitsee reilun 20 kilometrin päässä Kuwaitin kaupungista. Lentokentältä ajaa kaupunkiin vuokra-autolla noin puolessa tunnissa. Sixt Autovuokraamon Kuwaitin lentokentällä löydät saapumisaulasta. Vuokra-auton varauksen hoidat helposti netissä tai puhelimitse. Olethan yhteydessä, jos sinulla on kysyttävää autonvuokrauksesta Kuwaitin lentokentällä.

Koe autenttinen ja yllättävä Kuwait vuokra-autolla

Kuwait on takuuvarman helteen, palmujen, ainutlaatuisen arkkitehtuurin ja huikeiden maisemien matkakohde. Kuwait tarjoaa autenttisen kokemuksen, sillä se on vielä melko tuntematon lomakohde. Tässä pienessä mutta vilkkaassa arabimaassa ei paljon turisteja näy, ja siksi se sopiikin erityisesti seikkailunhaluiselle tutkimusmatkailijalle. Palveluja täällä ei ole aina suunniteltu turisteja ajatellen, eikä esimerkiksi julkista liikennettä juurikaan ole, joten valitse vuokra-auto helpottamaan matkantekoa. Kierrä Kuwait Cityssä ja kauempanakin, jotta varmistat unohtumattoman kokemuksen. Umpikujilta vältyt valitsemalla Sixtin lisäpalveluista GPS-navigaattorin.

10 kilometriä pitkän rantakadun, Arabian Gulf Streetin, varrelta löydät parhaat ostoskeskukset ja ravintolakeskittymät. Kuwait Cityn hulppeimpiin nähtävyyksiin kuuluu 187 metriä korkea Kuwait Towers Persianlahden rannalla. Kohteeseen ajaa Kuwait Citystä noin 10 minuutissa. Tornit ovat kuwaitilaista arkkitehtuuria parhaimmillaan. Korkeisiin rakennuksiin voit törmätä myös Kuwaitin kaupungissa. Aivan kaupungin keskustassa on Suuri Moskeija, jonne voi tehdä opastetun kierroksen. Varaa opastettu kierros myös ainutlaatuiseen Mirror Houseen, joka sijaitsee 7 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on kahden mosaiikkitaiteilijan taidonnäyte sekä maailman ainoa rakennus, joka on kokonaan peilimosaiikkia.
Kuwait tarjoaa myös mahdollisuuden rentoutumiseen. Vieraile Al Shadeedin puistossa, tai istahda kahvilaan tai ravintolaan nauttimaan paikallisista herkuista. Al Shadeediin ajaa kaupungista 10 minuutissa. Myös Fahaheelin puistossa on mahdollisuus rentoutua kaupungin vilinältä vaikkapa kävelyn tai piknikin merkeissä. Vuokra-autolla sinne ajaa näppärästi noin 40 minuutissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - to.05:00 - 01:00
pe.13:00 - 22:00
la. - su.05:00 - 01:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kuwait Lentoasema KWI Arrival Hall, Basement 13001 Farwaniyah 29.240106, 47.971233 +965-98921129

Sixt-toimipiste Kuwait Lentoasema KWI

Arrival Hall, Basement
13001 Farwaniyah
 
Puhelinnro +965-98921129

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service