Autonvuokraus
Laos
Piilota
Laos
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Laos: Sixt Autovuokraamo

Sixtin autonvuokraus Laosilla

Laos sijaitsee Kaakkois-Aasiassa. Tämän pienen ja pitkulaisen maan pääsee näkemään parhaiten vuokra-autolla. Autonvuokraus Laosilla onnistuukin Sixtin avulla. Voit vuokrata auton Vientiane Wattayn kansainväliseltä lentoasemalta. Näin ollen sinä pääsetkin jatkamaan matkaasi välittömästi. Autovalikoimaamme kuuluvat niin tavalliset henkilöautot, farmarit kuin maasturitkin. Varaa vuokra-auto Laosilta joko netistä tai sitten puhelimitse. Muista lisätä vuokraasi myös navigaattori, lastenistuin tai vaikkapa rajoittamattomat kilometrit. Huomioi kuitenkin varatessasi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton luokan.

Varaudu huonokuntoisiin teihin

Ennen Laosilla ajamista kannattaa tutustua maan liikennesääntöihin sekä ajokulttuuriin. Ne molemmat poikkeavatkin suomalaisista vastaavista. Ajamiseen kannattaa varautua vuokraamalla maasturi, mikäli haluaa ajaa myös kaupunkien ulkopuolella. Tiet ovat poikkeuksetta melko huonossa kunnossa, eikä moneenkaan paikkaan pääse tavallisella henkilöautolla. Muista myös tankata säännöllisesti. Vuorten keskellä kulkevilla teillä ei nimittäin aina ole bensa-asemia. Muista pitää maltti mukana liikenteessä. Käytä aina turvavyötä, aja nopeusrajoitusten mukaan, äläkä käytä kännykkään ajon aikana. Kun muistat nämä perussäännöt, sujuu autonvuokraus ongelmitta.

Autonvuokraus Laosissa - pala parasta Aasiaa

Sixtin autovuokraamo Laosissa Vientiane Wattayn lentoasemalla tarjoaa monenlaisia autoja. Se, millaisen vuokra-auton juuri sinä tarvitset, riippuu käyttötarkoituksesta. Autovuokraamomme Laosilla palvelee aikaisesta aamusta keskiyöhön, jotta sinä saat vuokrattua auton juuri silloin, kun saavut maahan. Laos on pieni maa, eikä sieltä ole pitkäkään matka naapurimaihin. Voit siis tutustua myös vaikkapa Thaimaahan, Myanmariin, Kiinaan, Vietnamiin ja Kambodzaan. Muista kuitenkin ilmoittaa aikeistasi meille, jotta saat rajanylityksessä vaadittavat asiakirjat mukaasi. Kaikkiin maihin ei kuitenkaan valitettavasti ole mahdollista ajaa vuokra-autolla. Ota siis yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysy, minne saat auton viedä. Suuri osa turisteista ei ole vielä löytänyt tätä Kaakkois-Aasian piilotettua helmeä, mutta kävijämäärät nousevat vuosi toisensa jälkeen. Täällä voit tutustua maailmanperintökohteeseen Luang Prabangiin tai vaikkapa pääkaupunki Vientianeen. Buddhalaisuus näkyy joka puolella maata. Turistit suosivatkin yleensä temppeleitä valokuvauskohteina. Luang Prabang sijaitsee kahden joen risteyskohdassa vehreiden vuorten keskellä. Koska kaupunki on pieni, voi sen nähdä kokonaan jo päivässä. Ihastele siis upeita rakennuksia ja tapaa ystävällisiä ihmisiä. Jos taas matkakohteesi on Vientiane, voit katsella arkkitehtuuria tai shoppailla lukemattomissa kaupoissa. Värikkäät temppelit ovat tavallinen näky lähes jokaisessa kadunkulmassa, joten Vientiane onkin oikein värikäs kaupunki. Mitä tahansa haluatkin tehdä, se onnistuu hyvin Laosissa, jolla on paljon tarjottavaa kaikille matkailijoille.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service