Autonvuokraus
Jurmala Lentoasema
Piilota
Latvia // Jurmala // Jurmala Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jurmala Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Smarde parish
  3129 Engure Region LV +371-67207121
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: RIXT03
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Jurmalan Lentoasemalla palvelee sinua viikon jokaisena päivänä. Tarjoamme käyttöösi monipuolisen valikoiman vuokra-autoja, olitpa liikkeellä loman tai työn merkeissä. Näppärän kokoiset hatchback-mallit sopivat yksin tai kaksin matkustaville. Suurempi seurue mahtuu matkatavaroineen parhaiten isompaan sedaniin tai farmariin. Autovuokraamomme suurin minibussi nielaisee sisäänsä jopa yhdeksän hengen porukan. Premiumluokan maasturit ja luksusautot tarjoavat puolestaan tyyliä ja suorituskykyä. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Monipuoliset lisäpalvelumme tekevät autonvuokrauksesta Jurmalan Lentoasemalla vieläkin huolettomamman. Vakuutukseen voi ottaa edullisesti lisäturvaksi muun muassa matkan jatkumisturvan, kolari-, lasi- tai rengasturvan. Voit myös nimetä tarvittaessa lisäkuljettajan itsellesi. Lapsiperheiden autonvuokraus Jurmalan Lentoasemalla on turvallista, sillä tarjolla on erikokoisia turvakaukaloita, -istuimia ja -korokkeita.

Jurmalan Lentoasema - EVJA

Tämän vuosikymmenen aikana voimakkaasti uudistettu lentokenttä sijaitsee noin 30 kilometriä itse kaupungin länsipuolella. Latvian pääkaupunki Riikaan on 60 kilometrin matka. Löydät opasteiden avulla lentokentällä keskeisellä paikalla olevaan autovuokraamoomme, jossa varaamasi vuokra-auto odottaa lähtövalmiina. Palautus tapahtuu samaan paikkaan vuokra-ajan päätyttyä. Vaihtoehtoisesti voit palauttaa vuokra-auton myös kahteen keskustan tuntumassa sijaitsevaan Sixt Autovuokraamoon. Ajomatka vuokra-autolla Jurmalan Lentoasemalta kaupunkiin taittuu nopeasti ja jo reilun kahdenkymmenen minuutin huristelun jälkeen olet saapunut perille.

Ota hyöty irti vuokra-autoilusta

Noin 50 000 asukkaan kylpyläkaupunki Jurmala on todellinen kesäturistien paratiisi. Autoillen on kätevä hyödyntää lähes 30 kilometriä pitkän hiekkarannan parhaimmat palat. Samalla voi ihailla kaupungin historiallisia huvila-alueita ja muita nähtävyyksiä. Alueen suurimman sisääntuloreitin varrelta löytyy Liivin vesipuisto. Se on Baltian suurin sisävesipuisto, joten uimaan pääseen vähän huonommallakin säällä. Mukavan päiväreissun voi tehdä ajamalla Riikaan. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva historiallinen vanhakaupunki löytyy kaupunkia halkovan Väinäjoen pohjoisrannalta. Jatkamalla matkaa muutaman kilometrin verran vastaan tulee etnografinen ulkoilmamuseo, jossa voi tutustua perinteisiin maaseudun rakennuksiin ja tavaroihin viimeisen parinsadan vuoden ajalta. Kiertelyn ohella voi viettää vaikkapa mukavan piknikpäivän. Jos aikaa jää, kannattaa pyörähtää myös viereisessä eläintarhassa. Yli 100-vuotiaassa eläintarhassa riittää katseltavaa kirahveista hiiriin ja tiikereistä apinoihin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jurmala Lentoasema RIXT03 Smarde parish 3129 Engure Region 56.942352, 23.219433 +371-67207121

Sixt-toimipiste Jurmala Lentoasema RIXT03

Smarde parish
3129 Engure Region
 
Puhelinnro +371-67207121

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service