Autonvuokraus
Marupe District
Piilota
Latvia // Marupe District
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Marupe District

Haluamme tehdä autonvuokrauskokemuksesta asiakkaillemme mahdollisimman mutkattoman ja miellyttävän, joten käännythän Sixt Autovuokraamon puoleen matkallasi Marupe Districtiin! Vuokra-autolla pääset liikkumaan laajemminkin Latviassa ja tutustumaan tähän mielenkiintoiseen Baltian maahan ja sen kulttuuriin syvemmin aivan oman aikataulusi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Löydät laajasta autovalikoimastamme varmasti mieleisesi ajoneuvon, sillä olemme varanneet tarjolle vuokra-autoja mahdollisimman moneen eri makuun ja tarpeeseen. Autokalustomme vuokraus on nopeaa ja helppoa niin verkossa kuin kohteeseen saapuessasi. Kun haluat, että autonvuokraus sujuu ripeästi laadusta tinkimättä, valitse Sixt Autovuokraamo Marupe Districtissä!

 
 • Riika Lentokenttä

  Sixt Autonvuokraus
  Riga International Airport
  1053 Riga

  ma. - su.08:00 - 24:00
  Juhlapyhä08:00 - 24:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Autonvuokraus on paras tapa tutustua Marupe Districtiin

Kun haluat matkallesi Marupe Districtiin ajoneuvon, johon voit luottaa, pistäydy Sixt Autovuokraamossamme paikan päällä tai verkkosivuillamme ja valitse tarpeisiisi sopiva henkilöauto - tai miksei vaikkapa avoauto - kulkuvälineeksesi. Meiltä löydät myös farmarit ja pakettiautot isommalle matkaseurueelle tai jos sinulla on suurempi määrä matkatavaroita kuljetettavana. Urheiluautolla etenet vauhdikkaasti kohteesta toiseen ja kauttamme löydät toki tarpeen tullen myös luksusautot ja minibussit. Otathan huomioon, ettemme voi taata ajoneuvon merkkiä tai mallia, vain sen kategorian. Suosittelemme lämpimästi myös kattavia lisäpalvelujamme, joiden joukosta löydät esimerkiksi vakuutuksia, GPS-navigaattorin tai mahdollisuuden lisätä toinen kuljettaja varaukseen. Ystävällinen ja ripeä asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan sinua, joten käänny vain puoleemme lisäkysymyksissä.

Sixtin vuokra-autolla tutustut Marupe Districtiin ja Latviaan

Marupe District on latvialainen kunta, jossa sijaitsee myös Riikan kansainvälinen lentokenttä. Marupessa voit golfata golfaajien suosimalla Viesturi Golf Clubilla, ja pääset karauttamaan täältä kätevästi pääkaupunkiin Riikaan. Riikassa voit tutustua esimerkiksi vanha kaupunkiin, 1300-lvuulta peräisin olevaan Mustapäiden taloon, Pyhän Pietarin kirkkoon sekä tuomiokirkko Rigas Domsiin. Riika on tunnettu myös kulttuuristaan ja siellä taiteen ystävät pääsevätkin nauttimaan laadukkaasta baletista, oopperasta ja klassisesta musiikista. Suuntaa vuokra-autollasi kohtuullisen ajomatkan päähän hiekkarannoistaan ja puutaloistaan tunnettuun Jurmalaan, joka on suosittu matkailukohde. Gaujan kansallispuisto puolestaan tarjoaa unohtumattomia elämyksiä luonnon rauhaa arvostavalle, keskiaikaisia linnoja historiaa arvostaville ja jopa benji-hyppyjä aktiivilomailijoiden makuun. Käytä Marupea tukikohtanasi tutustuessasi hurmaavaan Latviaan!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service