Autonvuokraus
Libanon
Piilota
Libanon
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Libanon: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Libanonissa

Autonvuokraus Libanonissa on monien lomailijoiden mielestä huoleton tapa liikkua, sillä vuokra-autoihin on mahdollisuus ottaa vakuutuksia ja valita myös joitain lisävarusteita. Autovuokraamolla Libanonissa on laaja vuokra-autokanta, joka vastaa mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Ajan tasalla olevat Sixtin neliveto maastoautot, henkilöautot, avoautot, farmariautot ja urheiluautot odottavat vuokraajaansa. Huomaathan, että voimme luvata vain autoluokan, emme mallia. Jos sinulla on tarvetta lisäkuljettajalle tai tarvitset GPS-navigaattoria, ilmoitat sen vain vuokra-auton varausta tehdessäsi, niin se hoituu, kuten myös lastenistuimetkin. Varaus on hyvä tehdä soittamalla tai verkkosivuillamme, jolloin näet myös muun muassa juuri sen hetkiset tarjouksemme ja lisätietoja vuokra-autoista.

Libanonin tieliikenne

Ennen kun lähdet liikenteeseen Sixtin vuokra-autolla, varmista että tunnet vähintäänkin maan liikennesäännöt tarpeeksi hyvin. Autonvuokraus Libanonissa on monille matkailijoille helppoa ja yksinkertaista, sillä maassa on oikeanpuoleinen liikenne, johon me suomalaiset olemme kotimaamme liikenteessä jo tottuneet. Matkapuhelimen käyttö on kiellettyä ja turvavyöpakko koskee sekä kuljettajaa että matkustajia. Vuokra-autolla Libanonissa ajellessa on hyvä tutustua nopeusrajoituksiin. Kaupungissa on 50 km/h rajoitus ja moottoriteillä 100 km/h. Ajossa mukana on oltava voimassa oleva ajokortti sekä asianmukaiset auton paperit kuten rekisteriote. Ja ainahan on hyvä noudattaa varovaisuutta ja keskittyä tarkasti liikenteeseen, jotta matka sujuu turvallisesti.

Nähtävyyksiä ja elämyksiä

Autonvuokraus Libanonissa antaa lomailijalle mahdollisuuden kulkea esimerkiksi pitkin maan muinaisia raunioita, temppeleitä, luonnonpuistoja sekä aurinkoisia ja hienohiekkaisia rantoja. Voit vierailla vuokra-autolla myös kohteissa, joista löytyy muun muassa kalkkikiviluolia, temppeleitä, vuoristoja sekä mitä erilaisimpia historiallisia nähtävyyksiä. Raouche kuuluu Beirutin nähtävyyksiin. Raouche on maanjäristyksessä mantereesta irronneet kaksi valtavaa kiveä, jotka ovat nähtävissä meressä aivan rannan edessä. Beirutista noin 18 kilometriä pohjoiseen päin sijaitsee tippukiviluola nimeltään Jeita Grotton. Se on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Tippukiviluola on kohde, johon kannattaa käydä tutustumassa, sillä sen hienoutta on vaikea sanoin kuvailla. Harissa-vuori puolestaan on 600 metriä korkea vuori, josta löytyy Neitsyt Marian patsas. Patsasta kutsutaan myös nimellä The Lady of Lebanon. Sen lisäksi että vuorelle voi ajaa vuokra-autolla, voit myös matkustaa vuorenhuipulle köysirataa pitkin, jota nimitetään Telefrigueksi. Toki maasta löytyy myös shoppailijoille mukavia shoppailumahdollisuuksia, joissa vierailla ja tehdä edullisia ostoksia. Ja kaiken lisäksi maa tarjoaa erinomaiset puitteet perinteisen rantaloman viettäjille myös. Jos kaipaat lisää vinkkejä kohteista, joissa kannattaa vierailla, autovuokraamo Libanonissa voi myös vinkata hyviä paikallisia nähtävyyksiä ja aktiviteetteja.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service