Autonvuokraus
Beirut
Piilota
Libanon // Beirut
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Beirut

Autonvuokraus Beirutissa on järkevä valinta, kun haluat matkaltasi vapautta ja nautinnollista liikkumista. Sixt vuokra-autot ovat uusia, tutuilta ajoneuvomerkeiltä, eikä vuokraus koskaan sisällä piilokuluja. Libanonin matkailuun tarjoamme autokalustossamme mm. taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit vaikkapa aktiiviselle lomailulle, suuremman seurueen minibussit ja liikematkailulle sopivat näyttävät SUV:t. Koko autovalikoimamme näet näppärästi internetissä, jossa voit myös tehdä varauksen ennen matkaa. Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, mikäli haluat kysyä jotain vuokraamisesta.

 
 • Beirut Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Beirut Corniche El Mazraa

  Sixt Autonvuokraus
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  ma. - pe.09:00 - 19:00
  la.09:00 - 17:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

Laadukkaat ajoneuvot, kätevät lisäpalvelut ja auttava asiakaspalvelu

Kattavasti perusvarustellut Sixt Autovuokraamo Beirutin ajoneuvot voit halutessasi varustaa lisäpalveluilla. Lisäturvapalvelut antavat taloudellista mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle, kuten rengasrikko tai kolari. GPS-navigaattorilla vältät turhat eksymiset vieraammilla tieosuuksilla, ja lisäkuljettajapalvelulla jaat ajonautintoa seurueesi muille kuljettajille. Otathan ystävällisesti huomioon ajoneuvoa valitessasi, että Sixt ei lupaa tiettyä ajoneuvomerkkiä, vaan ainoastaan ajoneuvokategorian. Tutustu rauhassa jo kotisohvallasi valikoimaamme ja tarjouksiimme internetissä, ja samalla voit valita sinulle sopivimman nouto- ja palautustoimipisteen Beirutin reisullesi.

Vuokra-auto allasi kokea enemmän Beirutin matkallasi

Libanonin pääkaupunki, Beirut, sijaitsee Välimeren rannalla, ja kaupunki on rakennettu kahden kukkulan maastoon. Kaupungissa yhdistyvät uusiorakentaminen ja vanha historia, ja paikkoja on helppo kierrellä Sixt vuokra-auton kyydittämänä. Kaupungissa autoillessa on hyvä ottaa huomioon että Lähi-idän liikennekulttuuri on Suomen liikennettä vilkkaampaa, ja mukaan on hyvä ottaa maltillinen ajotapa. Mielenkiintoisia vierailukohteita keskustassa ovat niin lapsia kuin aikuisiakin kiinnostavat Kansallismuseo muumeineen ja maailmanhistoriaa käsittelevine esineistöineen sekä vieressä sijaitseva Mim-museo, jonka mineraalien esittely häikäisee vastahankaisimmatkin kävijät. Kaupunkikuvaa koristavat erilaiset moskeijat ja katedraalit, joista kuuluisimpia lienevät lähellä satamaa sijaitseva Mohammad al-Aminin moskeija sekä kukkulalla, upeissa maisemissa sijaitsevat Harrissan alueen kirkot, joille ajelee mukavasti Sixt Autovuokraamo Beirutin ilmastoidussa ajoneuvossa noin puolessa tunnissa.

Yritysmatkailun helmiä ja rentojen liikeneuvotteluiden aloituspaikkoja täällä voivat olla golf-kentät, joita Beirutin lähistöllä on muutamia. Lähin kenttä on täältä noin 10 minuutin ajomatkan päässä, ja sinne kuljetat seurueesi ensiluokkaisilla vuokra-autoilla. Kun Beirutin reissun matkaohjelmassa mukana on autonvuokraus, pääsette itse päättämään aikatauluistanne ja matkareiteistänne, ja voitte suunnata päivän päätteeksi auton nokan kätevästi kohti keskustan laadukkaita ravintoloita.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service