Autonvuokraus
Druskininkai
Piilota
Liettua // Druskininkai
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Druskininkai

Sixt Autovuokraamo tarjoaa autonvuokrausta Druskininkaissa juuri sinun tarpeisiisi. Ota vuokra-auto allesi, kun kaipaat helppoa ja huoletonta matkustusta Druskininkaissa, joko lomalla tai työmatkalla. Autovalikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit ja nelivetomaasturit. Vuokraus on helppoa ja autokalustomme kattaa ajoneuvot joka makuun. Hyppää kyytiin ja nauti matkastasi!

 
 • Druskininkai Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Gardino 1
  66204 Druskininkai

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Druskininkaissa

Sixt Autovuokraamo Druskininkaissa tarjoaa asiantuntevaa ja luotettavaa autonvuokrausta. Tämä idyllinen pikku kaupunki Liettuassa on sopiva kohde niin yksin matkaaville, pariskunnille kuin perheillekin. Vuokra-automme Druskininkaissa edustavat markkinoiden suosituimpien merkkien uusimpia malleja. Varausta tehdessäsi valitse matkaasi sopivat lisäpalvelut. Lapsiperheelle suosittelemme farmariautoa, johon mahtuu koko perhe matkatavaroineen, ja lisävarusteeksi voit valita turvalliset lastenistuimet. Ryhmässä matkustaessasi saatat arvostaa lisäkuljettajapalveluamme, jonka avulla järjestyvät sujuvat vuoronvaihdot matkan aikana. Tarjoamamme lisävakuutukset takaavat huolettoman matkanteon. Kun haluat lisätietoja autonvuokrauksesta Druskininkaissa, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joka palvelee sinua joka päivä kellon ympäri. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varaamasi autokategorian, ei tiettyä automallia.

Vuokra-autolla pitkin Druskininkain kaupunkia

Druskininkai on vajaan 15 000 asukkaan pikku kaupunki Liettuan eteläosassa, noin 115 kilometrin päässä pääkaupungista Vilnasta, aivan Puolan rajalla. Kaupungin nimi juontaa juurensa alueen lukuisista lähteistä, joissa virtaa erityisen mineraalipitoinen vesi. Tiheä mäntymetsä ja laajat vesistöt ympäröivät kaupunkia, mikä tekee Druskininkain ilmasta erityisen puhdasta. Rentouttava kohde tarjoaa tasokkaita kylpylöitä, hotelleja ja aktiviteetteja, ja on palvelutarjontansa ansiosta sekä kansainvälisten että paikallisten matkustajien suosiossa.

Nauti kaupungista täysin siemauksin vuokra-autolla ajaen. Vilniaus-pääkadun varrelta löytyvät kaupungin parhaat ravintolat, kahvilat ja kaupat. Druskininkain Aquapark sijaitsee kaupungin läpi virtaavan Niemen-joen rannalla neljä kilometriä keskustasta pohjoiseen ja tarjoaa mahdollisuuden täydelliseen rentoutumiseen. Lukuisat saunat, porealtaat, liukumäet ja lastenaltaat takaavat ikimuistoisen hemmottelupäivän koko perheelle. Urheilukeskus Snow Arena, missä voi harrastaa monipuolisesti laskettelua, hiihtoa ja lumilautailua niin ulko- kuin sisätiloissakin, sijaitsee joen toisella puolella, noin viiden kilometrin päässä kaupungista. Vuokra-autolla ajat helposti myös läheisen kylään Grutasiin, joka tarjoaa kurkistuksen Neuvostoaikaan hulppeine veistoksineen, jotka on kerätty ympäri Liettuaa.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service