Auton vuokraus maassa Liettua

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Liettua

Tutustu kohdemaahan Liettua

Autonvuokraus Sixtiltä Liettuassa

Autonvuokraus Sixtiltä Liettuassa

Sixt autovuokraamot Liettuassa tarjoavat kattavan valikoiman vuokra-autoja kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi tarjoamme palvelevat toimipisteiden aukioloajat, suosituimmat automallit sekä osaavan henkilökunnan joka mielellään auttaa sinua kaikissa kysymyksissä liittyen autonvuokraukseen Liettuassa. Meiltä löydät kattavan valikoiman vuokra-autoja, kuten työmatkustajalle sopivat sedanit tai isommalle porukalle kompakti minibussi, joka kuljettaa koko porukan yhdessä paikasta toiseen. Sixt autovuokraamot Liettuassa tarjoavat myös kätevät citymaasturit, jotka sopivat tilaa arvostavalle sekä farmarimallit, jotka ovat hyvä valinta koko perheen kanssa matkustettaessa. Jos puolestaan haluat tutustua Liettuaan tyylillä voit valita avo- tai urheiluauto, jolla tuot ajokokemukseen hieman ylimääräistä luksusta. Tyyliä etsivän kannattaa tutustua myös premium-malleihimme. Huomioithan kuitenkin että emme varausvaiheessa voi taata tiettyä automallia, ainoastaan valitsemasi autokategorian. Tutustu koko valikoimaan vuokra-autoja sekä käytännöllisiin lisäpalveluihin nettisivuillamme. Varaa vuokra-auto Liettuassa helposti netistä!
Ajokulttuuri Liettuassa

Ajokulttuuri Liettuassa

Ajokulttuuri Liettuassa ei eroa suuresti kotimaassa totutusta. Maassa on oikeanpuoleinen liikenne ja pääosin tiet ovat hyvässä kunnossa. Teitä kunnostetaan tasaisin väliajoin ja tietyöt monesti häiritsevätkin hieman liikennettä. Erityisesti moottoritieverkko on maassa kattava, mutta kannattaa muistaa että tienpinnanlaatu voi vaihdella huomattavasti. Tiet on jaettu kolmeen ryhmään, esimerkiksi Magistraliniai eli päävaltaväylät joita kuvataan tunnuksella A, johon lisätään tien numero. Pienempiä kaupunkeja yhdistävät puolestaan Krasto, joka ilmaistaan kolmella numerolla sekä Rajoniniai eli paikallistiet, jotka monesti ovat sorateitä ja ne tunnistaa neljän numeron tunnuksesta. Maan liikennesääntöjen mukaan myös U-käännös moottoritiellä on mahdollinen. Liikennesääntöjen noudattaminen ei ole Suomen tasoa, jonka takia kannattaa edetä rauhallisesti ja säilyttää maltti liikenteessä. Moottoriteillä sekä maanteillä vaaratilanteita voivat aiheuttaa myös tietä ylittävät kauriit sekä hevoskärryillä liikkuvat. Nopeusrajoitukset rajoittuvat kaupungin 50km/h ja moottoritien 130km/h kesäaikaan ja 110km/h talvisin välille. Autonvuokraus Liettuassa on helppo tapa tutustua maahan!
Näe Baltian kauniit maisemat ja viehättävät kaupungit

Näe Baltian kauniit maisemat ja viehättävät kaupungit

Varmasti maan tunnetuin kaupunki ja matkustuskohde on pääkaupunki Vilna. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat esimerkiksi kaupungin vanha katedraali ja Gediminas Castle eli kaupungin linnoitus, joka sijaitsee mäen päällä, katedraalin vieressä. Tutustumisen arvoisia ovat myös vanha kaupunki sekä Frank Zapan patsas. Vilnasta lähdet helposti kiertämään maata, esimerkiksi Kaunas, maan toiseksi suurin kaupunki sijaitsee alle parin tunnin ajomatkan päässä. Vilnan läheisyydestä, noin puolen tunnin matkan päästä löydät myös viehättävän pikkukylän, Trakain, jossa voit esimerkiksi ihailla kylän vanhaa linnaa. Vuokra-autolla kierrät helposti nähtävyydet lähellä ja kaukana. Autonvuokraus Liettuassa Sixtiltä on helppoa ja nopeaa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa maassa Liettua
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Liettua?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Liettua sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Liettua.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Liettua?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 1040 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Liettua

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Liettua?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Liettua?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Liettua

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Liettua

Näytä lisää