Auton vuokraus toimipisteestä Kaunas Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kaunas Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kaunas Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kaunas Lentoasema

Osoite

Oro uosto str. 4, 54460 Karmelava, Kaunas distr., Liettua
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00
La - Su
10:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Kaunas Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vuokraa käyttöösi laadukas vuokra-auto Kaunasin lentoasemalta Sixt Autovuokraamo Kaunasin lentoasemalla on palveluksessasi viikon jokaisena päivänä. Monipuolinen autokalustomme ja hyödylliset lisäpalvelut ovat avainasemassa, kun haluat valita itsellesi sopivimman vuokra-auton. Jos tilantarve ei ole kovin suuri, voimme suositella taloudellisen hatchbackin tai sedanin vuokraamista. Farmarimalleihin ja tila-autoihin mahtuvat reilummin niin harrastusvälineet kuin muutkin matkatavarat. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät lentoasemalta terminaalirakennuksesta opasteita seuraten. Tutustu autokalustoomme ja varaa mieleisesi ajopeli vaikka jo tänään.
Palvelemme sinua Kaunasin lentoasemalla (KUN)

Palvelemme sinua Kaunasin lentoasemalla (KUN)

Lentoasema sijaitsee kaupungista koilliseen reilun 20 minuutin ajomatkan päässä. Sixtillä on toimipiste myös keskustassa ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös sinne. Sekä nouto että palautus onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Jotta autonvuokraus Kaunasin lentoasemalta onnistuisi nappiin, muista valita tarvitsemasi lisäpalvelut käyttöösi. Tarkan GPS-navigaattorin avulla suunnistaminen sujuu vieraammassakin maastossa. Jos seuralaisesi haluaa ratin taakse, sekin onnistuu, sillä voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Vakuutuksen laajentaminen on mahdollista monipuolisten lisäturvavaihtoehtojen avulla ja lapsiperheiden vuokra-autoon on tarjolla vauvan turvakaukalo ja erikokoisia lasten turvaistuimia.
Ota ilo irti autonvuokrauksesta Kaunasin lentoasemalta

Ota ilo irti autonvuokrauksesta Kaunasin lentoasemalta

Noin 300 000 asukkaan Kaunas sijaitsee keskeisellä paikalla Liettuaa halkovien moottoriteiden risteyskohdassa. Lähes tuhatvuotisen kaupungin hyvin säilynyt vanhakaupunki on Niemen- ja Neris-jokien yhtymiskohdassa. Viereinen satoja vuosia vanha linna on myös tutustumisen arvoinen. Mieleenpainuvan päiväretken voi tehdä ajamalla vuokra-autolla parikymmentä kilometriä Vilnan suuntaan Rumsiskesin ulkoilmamuseoon. Kymmenien hehtaarien kokoisella alueella on maalaismiljöitä kolmelta eri vuosisadalta. Rakennusten sisällä on kullekin aikakaudelle tyypillistä esineistöä ja sisustusta. Myös shoppailija hyötyy autonvuokrauksesta Kaunasin lentoasemalta melkoisesti, sillä vuokra-autolla on kätevä kiertää parhaimmat ostoskeskukset läpi. Urmas-kauppakeskus on yli tuhannen putiikin nähtävyys kaupungin itälaidalla, kun taas jättimäinen Akropolis löytyy Niemen-joen rantamaisemista. Eläinten ystävät saavat päiväksi katseltavaa käymällä kaupungin eläintarhassa. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita, muun muassa taide-, sota- ja lentomuseot. Erikoisimpana voinee mainita paholaisveistoksia esittelevän paholaismuseon. Toinen erikoisuus on sokeille tarkoitettu museo, jossa käyntikokemus perustuu muiden kuin näköaistin käyttämiseen.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kaunas Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kaunas Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kaunas Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kaunas Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kaunas Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 176 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kaunas Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kaunas Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kaunas Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kaunas Lentoasema

Näytä lisää