Auton vuokraus toimipisteestä Vilnius Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Vilnius Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Vilnius Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Vilnius Lentoasema

Osoite

Rodunios Kelias 1, 02189 Vilnius, Liettua
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Vilnius Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt Autovuokraamo Vilnan lentoasemalla Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Vilnan kansainvälisellä lentokentällä! Saapuessasi Vilnan lentoasemalle löydät tiesi Sixt Autovuokraamoon vaivattomasti seuraamalla autonvuokrausalueelle johdattavia opasteita. Kattavasta valikoimastamme löydät vuokra-auton kaikkiin tarpeisiisi ja saat matkallesi kätevän ja sulavan alun. Vilnan kansainvälisen lentokentän autokalustomme kattaa mallit vauhdikkaista ja virtaviivaisista urheiluautoista luotettaviin ja ketteriin maastureihin, sekä kaikkiin tilanteisiin soveltuviin klassisiin henkilöautoihin. Autonvuokraus Vilnan lentoasemalta tapahtuu käden käänteessä piipahtamalla toimipisteessämme!
Lisätietoa lentokentästä

Lisätietoa lentokentästä

Asiantuntevan ja tehokkaan palvelumme ansiosta saat vuokra-autosi Vilnan lentoasemalta allesi silmänräpäyksessä. Voit palauttaa vuokra-autosi toimipisteeseemme mihin vuorokaudenaikaan tahansa, sillä palvelemme sinua kellon ympäri. Vilnan kansainvälinen lentokenttä sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja sinne on loistavat kulkuyhteydet junalla ja linja-autolla. Autonvuokraus Vilnan lentoasemalta takaa kuitenkin kaupungin valloittamiselle mutkattomimman ja mukavimman aloituksen. Halutessasi vuokra-autoihimme on saatavilla lisävarusteina esimerkiksi lastenistuin, navigaattori taikka MP3-soitin. Mikäli kaipaat lisäturvaa matkallesi, on sinun mahdollista hankkia kauttamme myös kattava vakuutus. Muistathan, että emme voi taata tiettyä automerkkiä, vaan ainoastaan autokategorian, kun varaat vuokra-autoa.
Lisätietoa kaupungista

Lisätietoa kaupungista

Liettuan kaunis ja perinteikäs pääkaupunki hurmaa tunnelmallaan ja arkkitehtuurillaan. Matkailijat ihastuvat varsinkin joenvarren puhtauteen ja vehreyteen, eivätkä historiallinen tunnelma ja nähtävyydet taatusti jätä ketään kylmäksi. Kaupungin lukemattomat perinteistä ruokaa ja olutta tarjoilevat ravintolat sekä kodikkaat majatalot tarjoavat hurmaavat puitteet matkailulle, ja varsinkin vanhassa kaupungissa vierähtää helposti päivä jos toinenkin. Vierailemisen arvoisia paikkoja ovat etenkin tunnetut Sts. Peterin & Paulin, ja St. Annen katedraalit, sekä vaikuttava Trakain linna ja museo, joihin kaikkiin matkaat helposti vuokra-autolla. Mikäli halajat kaupungin rajojen ulkopuolelle, on sinulla rajattomat mahdollisuudet nauttia maan vihreästä maaseudusta, sekä lukemattomista idyllisistä pienistä kylistä ja kaupungeista. Maan rannikon päättymättömät hiekkaiset rannat mahdollistavat aavat ja nautinnolliset näkymät Itämerelle. Historiallisen kaupungin sijainti luo myös loistavat mahdollisuudet ajella seikkailulle rajojen yli esimerkiksi Puolaan tai Latviaan vain muutamassa tunnissa, eikä kaunis ja Baltian suosituin matkakohde Tallinnakaan ole mahdottoman ajomatkan päässä. Hyödynnä siis joustava autonvuokrauksemme Vilnan lentoasemalla, ja omanlaisesi seikkailu voi alkaa!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Vilnius Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Vilnius Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vilnius Lentoasema sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Vilnius Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Vilnius Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 728 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Vilnius Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Vilnius Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Vilnius Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Vilnius Lentoasema

Näytä lisää