Auton vuokraus alueella Vilnius

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Vilnius

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Vilnius Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Vilnius

Autonvuokraus Vilnassa mahdollistaa paljon

Autonvuokraus Vilnassa mahdollistaa paljon

Sixt Autovuokraamoista Vilnasta löydät monipuolisen kattauksen laadukkaita vuokra-autoja, joita voit vuokrata myös alle 25-vuotiaana. Autovuokraamomme Vilnassa mahdollistavat vuokra-ajoneuvon vuokrauksen paikan päällä tai jo etukäteen, mikäli olet varma, että kaipaat kaupungissa autoa käyttöösi. Etukäteisvarauksen voit tehdä esimerkiksi internetissä tai mobiilisovelluksellamme, sekä tietysti soittamalla. Monipuolinen autovalikoimamme kattaa niin kaupunkiin soveltuvat henkilöautot ja farmarit kuin myös esimerkiksi upeat avo- ja urheiluautot sekä maastossa vierailua suunnittelevan käyttöön soveltuvat maasturit. Autonvuokraus Vilnassa Sixtiltä ei välttämättä tarkoita pelkkää vuokra-auton hankkimista, vaan sen ohella sinulla on mahdollisuus hyödyntää hyödyllisiä lisäpalveluitamme. Jos esimerkiksi liikut lasten kanssa, sinulla on mahdollisuus valita haluamasilainen vauvan turvakaukalo, vahvistettu lasten turvaistuin tai vahvistettu koroke valikoimastamme. Jos taas haluat varautua kaikkeen, voit hankkia valmiiksi kattavasti vakuutetun auton lisäturvaksi vaikkapa matkan jatkumisturvaa tai varkausturvaa. Kiinnitäthän huomiota myös siihen, että tarjoamme autoa vuokraavalla aina valitun autokategorian mukaisen ajoneuvon sen sijaan, että takaisimme tietyn automallin tai -merkin.
Matkaile vuokra-autolla Vilnassa

Matkaile vuokra-autolla Vilnassa

Liettuan pääkaupunki Vilna on kaunis ja historiallinen kaupunki jonka monipuoliseksi kokemiseksi kannattaa reissussa kulkupeliksi hankkia vuokra-auto. Kaupungissa kannattaa tutustua ainakin kauniiseen eri aikakausia sekoittavaan Unescon maailmanperintökohteisiinkin kuuluvaan vanhaan kaupunkiin, jonka pääkadun Pilieksen eli Linnakadun varrella on lukuisia upeita rakennuksia ja sen päässä kohoaa kaupungin katedraali kellotorneineen. Katedraalia ympäröivän aukion takana sijaitsee mäenharja, missä kaupungin maamerkki ja kansallinen symboli, linnakkeen nykyisin museona toimiva vanha vartiotorni, Gedemiaksen torni kohoaa. Tornin juurella sijaitsee myös ehdottomasti vierailemisen arvoinen Kansallismuseo. Vuokra-autolla Vilnassa kannattaa suunnata ainakin Trakaihin, joka on kuuluisa historiallisesta linnastaan Galve-järven rannalla, missä tarjoutuu mahdollisuus myös esimerkiksi polkuveneiden vuokraukseen. Toinen ydinkeskustan ulkopuolella sijaitseva ehdoton vierailukohde on kaupungin televisiotorni, josta aukevat upeat näkymät ja jonka huipulla sijaitsee pyörivä ravintola. Tornin yhteydestä löydät myös Itsenäisyystaistelun museon. Shoppailijan taas kannattaa kääntää vuokra-auton nokka kohti suuria ostoskeskuksia kuten Akropolista tai hieman lähempänä keskustaa sijaitsevaa Europaa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Vilnius
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Vilnius?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Vilnius sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Vilnius.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Vilnius?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Vilnius. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,8
Perustuu 692 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
Ajoneuvo
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Vilnius
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Vilnius?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Vilnius?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Vilnius?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?