Auton vuokraus toimipisteestä Palanga Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Palanga Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Palanga Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Palanga Lentoasema

Osoite

Liepojos 1, 00169 Palanga, Liettua
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 18:00
La - Su
10:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Palanga Lentoasema

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Vuokraa käyttöösi laadukas vuokra-auto Sixt Autovuokraamo Palangan lentoasemalla tarjoaa käyttöösi juuri sinulle sopivan vuokra-auton, olitpa sitten työn tai huvin merkeissä liikkeellä. Näppärät hatchback-mallit ovat omiaan yksin matkustaville ja pariskunnille, kun taas puolestaan isot farmarit sopivat lapsiperheille ja heidän tavaroilleen mainiosti. Jämäkkä maasturi on juuri oikea vuokra-auto, jos haluat katsella maisemia hieman ylempää. Sixtin palvelupiste löytyy saapuvien matkustajien tuloaulasta pohjoisterminaalista. Löydät helposti perille opasteita seuraamalla.
Palvelevaa autonvuokrausta Palangan lentoasemalla

Palvelevaa autonvuokrausta Palangan lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee keskeisellä paikalla kuusi kilometriä ydinkeskustan pohjoispuolella. Kentältä pääsee sujuvasti liikkeelle, lähtipä sitten pohjoisen, etelän tai idän suuntaan. Sixt palvelee myös kaupungin keskustassa ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös sinne. Autonvuokraus Palangan lentoasemalla onnistuu myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Autovuokraamomme tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja käyttöösi. Voit säätää vakuutuksen kolariturvan omavastuun suuruutta tai ottaa lisäturvaksi lasi- tai rengasturvan. Kätevän GPS-navigaattorin avulla suunnistat vaivattomasti paikasta toiseen ja halutessasi voit välillä istahtaa pelkääjän paikalle, sillä myös lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu. Lapsiperheiden vuokra-autoon Palangan lentoasemalla on tarjolla monen kokoisia lasten turvaistuimia.
Hyödynnä autonvuokraus Palangan lentoasemalta

Hyödynnä autonvuokraus Palangan lentoasemalta

Liettuan länsirannikolla sijaitseva Palanga on noin 20 000 asukkaan leppoisa pikkukaupunki. Meno kiihtyy kesällä, sillä silloin sekä kotimaiset että ulkomaiset turistit valtaavat kadut ja rannan. Mukava päiväretken kohde on noin 30 kilometrin päässä oleva Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva Kuurinkynnään kansallispuisto, jonne pääsee Klaipedasta lyhyen lauttamatkan kautta. Mielenkiintoista nähtävää löytyy 15 kilometrin päässä olevasta Kretingasta, jossa on tutustumisen arvoinen kartanotyyppinen museo puistomaisella alueella. Jos museot kiinnostavat, matkaa kannattaa jatkaa Klaipedaan, jossa rannan tuntumassa on oikea museokeskittymä kellomuseoineen ja merimuseoineen. Viherpeukaloiden suosikkipaikka lienee paikallinen kasvitieteellinen puutarha, jonka alueella on myös meripihkamuseo. Kuuluisan rantalaiturin läheisyydessä on oiva käyntikohde etenkin lapsiperheille. Puuhaamista löytyy kaiken ikäisille muun muassa minigolfin, trampoliinien, luisteluradan ja pomppulinnojen äärellä. Parinkymmenen kilometrin ajomatkan päässä Radailiaissa on dinosauruspuisto, jossa on esihistoriallisten hirviöiden lisäksi pieniä tivolilaitteita sisältävä lasten leikkipuisto. Jos rattikuume on iskenyt, kannattaa vuokra-autolla kurvata mutka Siauliaissa Ristikukkulalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Palanga Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Palanga Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Palanga Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Palanga Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Palanga Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 95 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Palanga Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Palanga Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Palanga Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Palanga Lentoasema

Näytä lisää