Autonvuokraus
Druskininkai Linja-autoasema
Piilota
Liettua // Druskininkai // Druskininkai Linja-autoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Druskininkai Linja-autoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Gardino 1
  66204 Druskininkai LT +370-5-2395636
 
Toimipisteen sijainti: kaupunki
GDS - koodi: VNOS01
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la. - su.10:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Druskininkain linja-autoasemalla tarjoaa autonvuokrausta luotettavasti ja edullisesti. Tähän Liettuan eteläosassa sijaitsevaan pikku kaupunkiin saavutaan linja-autolla muista kaupungeista, kuten Vilnasta tai Kaunaksesta, joten pääset aloittamaan matkasi Druskininkaissa Sixtin vuokra-autolla heti perille saavuttuasi. Toimipisteellemme saavut vaivatta myös alueen hotelleista, sillä suurin hotellikeskittymä sijaitsee vain noin kilometrin päässä linja-autoasemasta. Vuokra-autolla pääset toimipisteeltä nopeasti esimerkiksi vain kahden kilometrin päässä sijaitsevaan Aquaparkiin, 5 kilometrin päähän urheilukeskus Snow Arenalle tai Grutasin historialliseen puistoon, jonne matkaa linja-autoasemalta on noin 10 kilometriä. Druskininkain tiheää mäntymetsää ja vesistöjä kannattaa ihailla omaan tahtiin vuokra-autolla. Tarjoamme autonvuokrausta Druskininkain linja-autoasemalla kilpailukykyisin hinnoin. Taloudellinen henkilöauto sopii vaivattomaan matkantekoon, farmarin kyytiin mahtuu perhe matkalaukkuineen ja nelivetomaasturilla liikkuminen Druskininkain vaihtelevassa maastossa käy leikiten. Suuremmalle seurueelle suosittelemme minibussia, johon mahtuu jopa 9 matkustajaa.

Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta ja nauti Druskininkaista

Sixt palvelee sinua Druskininkain linja-autoasemalla asiantuntevasti ja tarpeitasi kuunnellen. Millaista vuokra-autoa etsit? Tarjoamme tunnettujen automerkkien, kuten Volkswagen, Toyota ja BMW, uusimpia malleja, ja kattavilla lisäpalveluillamme voit tehdä ajokokemuksesta juuri sinun näköisesi. Kun haluat matkustaa vapaasti, valitse rajoittamattomat ajokilometrit ja lisäkuljettajapalvelu, joka mahdollistaa kuskin vaihdon matkan aikana. Lapsiperheille tarjoamme vauvan turvakaukalot, lastenistuimet ja korokeistuimet. GPS-navigaattori helpottaa erityisesti ensi kertaa Druskininkaissa matkustavaa. Varausta tehdessäsi muista myös turvaa tuovat vakuutuksemme.

Kaikki vuokra-automme tässä kohteessa ovat ilmastoituja, ja voit valita mieltymyksesi mukaan käyttöösi joko manuaali- tai automaattivaihteisen ajoneuvon. Klikkaa valikosta Druskininkain linja-autoasema ja tutki vaihtoehtoja varaustyökalullamme. Voit tehdä varauksen myös puhelimitse. Tarjoamme ilmaisen peruutuksen ja muutokset, kun maksat auton noudettaessa. Kun suunnittelet autonvuokrausta Druskininkain linja-autoasemalla, huomaathan ystävällisesti, että takaamme sinulle varatun autokategorian, mutta emme tietty automallia. Sixt toivottaa sinulle mukavaa matkaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la. - su.10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Druskininkai Linja-autoasema VNOS01 Gardino 1 66204 Druskininkai 54.012377, 23.975329 +370-5-2395636

Sixt-toimipiste Druskininkai Linja-autoasema VNOS01

Gardino 1
66204 Druskininkai
 
Puhelinnro +370-5-2395636

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service