Autonvuokraus
Kaunas Lentoasema
Piilota
Liettua // Kaunas // Kaunas Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kaunas Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Oro uosto str. 4
  54460 Karmelava, Kaunas distr. LT +370-52395636
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KUN
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la. - su.10:00 - 17:00
Juhlapyhä10:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Vuokraa käyttöösi laadukas vuokra-auto Kaunasin lentoasemalta

Sixt Autovuokraamo Kaunasin lentoasemalla on palveluksessasi viikon jokaisena päivänä. Monipuolinen autokalustomme ja hyödylliset lisäpalvelut ovat avainasemassa, kun haluat valita itsellesi sopivimman vuokra-auton. Jos tilantarve ei ole kovin suuri, voimme suositella taloudellisen hatchbackin tai sedanin vuokraamista. Farmarimalleihin ja tila-autoihin mahtuvat reilummin niin harrastusvälineet kuin muutkin matkatavarat. Voit varata itsellesi autoluokan, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Sixt Autovuokraamon palvelupisteen löydät lentoasemalta terminaalirakennuksesta opasteita seuraten. Tutustu autokalustoomme ja varaa mieleisesi ajopeli vaikka jo tänään.

Palvelemme sinua Kaunasin lentoasemalla (KUN)

Lentoasema sijaitsee kaupungista koilliseen reilun 20 minuutin ajomatkan päässä. Sixtillä on toimipiste myös keskustassa ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös sinne. Sekä nouto että palautus onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Jotta autonvuokraus Kaunasin lentoasemalta onnistuisi nappiin, muista valita tarvitsemasi lisäpalvelut käyttöösi. Tarkan GPS-navigaattorin avulla suunnistaminen sujuu vieraammassakin maastossa. Jos seuralaisesi haluaa ratin taakse, sekin onnistuu, sillä voit nimetä itsellesi varakuljettajan. Vakuutuksen laajentaminen on mahdollista monipuolisten lisäturvavaihtoehtojen avulla ja lapsiperheiden vuokra-autoon on tarjolla vauvan turvakaukalo ja erikokoisia lasten turvaistuimia.

Ota ilo irti autonvuokrauksesta Kaunasin lentoasemalta

Noin 300 000 asukkaan Kaunas sijaitsee keskeisellä paikalla Liettuaa halkovien moottoriteiden risteyskohdassa. Lähes tuhatvuotisen kaupungin hyvin säilynyt vanhakaupunki on Niemen- ja Neris-jokien yhtymiskohdassa. Viereinen satoja vuosia vanha linna on myös tutustumisen arvoinen. Mieleenpainuvan päiväretken voi tehdä ajamalla vuokra-autolla parikymmentä kilometriä Vilnan suuntaan Rumsiskesin ulkoilmamuseoon. Kymmenien hehtaarien kokoisella alueella on maalaismiljöitä kolmelta eri vuosisadalta. Rakennusten sisällä on kullekin aikakaudelle tyypillistä esineistöä ja sisustusta. Myös shoppailija hyötyy autonvuokrauksesta Kaunasin lentoasemalta melkoisesti, sillä vuokra-autolla on kätevä kiertää parhaimmat ostoskeskukset läpi. Urmas-kauppakeskus on yli tuhannen putiikin nähtävyys kaupungin itälaidalla, kun taas jättimäinen Akropolis löytyy Niemen-joen rantamaisemista. Eläinten ystävät saavat päiväksi katseltavaa käymällä kaupungin eläintarhassa. Kaupungissa on useita mielenkiintoisia museoita, muun muassa taide-, sota- ja lentomuseot. Erikoisimpana voinee mainita paholaisveistoksia esittelevän paholaismuseon. Toinen erikoisuus on sokeille tarkoitettu museo, jossa käyntikokemus perustuu muiden kuin näköaistin käyttämiseen.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la. - su.10:00 - 17:00
Juhlapyhä10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kaunas Lentoasema KUN Oro uosto str. 4 54460 Karmelava, Kaunas distr. 54.966930, 24.073866 +370-52395636

Sixt-toimipiste Kaunas Lentoasema KUN

Oro uosto str. 4
54460 Karmelava, Kaunas distr.
 
Puhelinnro +370-52395636

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service