Autonvuokraus
Klaipeda
Piilota
Liettua // Klaipeda
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Klaipeda

Sixt Autovuokraamot Klaipedassa tarjoavat käyttöösi niin kaupungin sisällä liikuttaessa käytännöllisiä ja taloudellisia henkilöautoja ja farmareita, kuin myös maastoon lähtemistä suunnittelevalle ehdottoman hyödyllisiä maastureita. Voit vuokrata käyttöösi haluamasilaisen vuokra-auton jotakin monipuolisista palvelukanavistamme hyödyntäen: meiltä autonvuokraus sujuu niin netissä, mobiilissa, puhelimitse kuin tietysti kasvotustenkin toimipisteessämme.

 
 • Klaipeda Downtown

  Sixt Autonvuokraus
  Naujojo Sodo gatve 1
  92118 Klaipeda

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

 • Klaipeda/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery to Hotels
  92127 Klaipeda

  ma. - su.10:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Ota kaikki hyöty irti autonvuokrauksesta Klaipedassa lisäpalveluiden avulla

Autonvuokraus Klaipedassa Sixtiltä on hyvä ajatus, sillä pelkkien vuokra-autojen lisäksi tarjoamme joukoittain erilaisia hyödyllisiä lisäpalveluita helpottamaan matkaasi. Voit esimerkiksi hankkia meiltä helposti käyttöösi navigaattorin, lisäkuljettajan, eri painoisille lapsille soveltuvia lastenistuimia tai vaikkapa erilaisia lisävakuuksia, vaikka tietysti kaikki tarjoamamme vuokra-ajoneuvot onkin jo vakuutettu kattavasti. Huomaathan, että meiltä autonvuokraus on mahdollista myös alle 25-vuotiaille henkilöille, sekä sen, että takaamme sinulle aina tiettyyn autokategoriaan kuuluvan ajoneuvon, emme tiettyä merkkiä tai mallia. Tarjolla oleviin autokategorioihin kannattaa tutustua ennalta, sillä on mahdollista, että valikoimamme vaihtelevat eri autovuokraamoissamme Klaipedan alueella.

Matkusta mukavasti vuokra-autolla Klaipedassa

Liettuan vanhin ja kolmanneksi suurin kaupunki Klaipeda on mielenkiintoinen vierailukohde, johon pääsee tutustumaan vaivattomasti vuokra-autolla sen moniin turistikohteisiin verraten rauhallisen liikenteen ansiosta. Vuokra-auto Klaipedassa voikin olla kätevä hankinta, sillä kaupungin keskusta ei ole aivan pienimmästä päästä. Lisäksi vuokra-autolla voi helposti suunnata vaikkapa Kuurinkyntään metsien ja hiekkadyynien valloittamalle niemimaalle tai rannoistaan tunnettuun Palangaan. Kaupungissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä myös kävelykierroksella vanhassa kaupungissa, jonka keskus on Teatteriaukio, jonka tärkein rakennus on historiallisesti mielenkiintoinen draamateatteri. Aukion keskellä seisoo myös kaunis patsas jota kannattaa pysähtyä ihailemaan. Myös kaupungin laaja satama-alue on vierailemisen arvoinen, kuten myös sen vieressä sijaitseva linnake museoineen. Kaupungin uudempi puoli sijaitsee lähellä Danes-jokea, missä kelluu myös katsastamisen arvoinen, alun perin Turussa rakennettu Meridinas-laiva. Uudemmalla puolella sijaitsevat muun muassa kaupungin kuvagalleria, kaunis ortodoksikirkko ja Mazvydon-veistospuisto. Ortodoksikirkon lisäksi kaupungissa kannattaa vierailla Bokstu-kadun luterilaisessa kirkossa. Kaupungissa sijaitsee myös monia mielenkiintoisia museoita, kuten esimerkiksi Seppien museo, Kellomuseo kaupungin uudella puolella, seutua esittelevä museo ja kaupungin näyttelytila.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service