Autonvuokraus
Palanga Lentoasema
Piilota
Liettua // Palanga // Palanga Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Palanga Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Liepojos 1
  00169 Palanga LT +370-52395636
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PLQ
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 18:00
la. - su.10:00 - 17:00
Juhlapyhä10:00 - 17:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Vuokraa käyttöösi laadukas vuokra-auto

Sixt Autovuokraamo Palangan lentoasemalla tarjoaa käyttöösi juuri sinulle sopivan vuokra-auton, olitpa sitten työn tai huvin merkeissä liikkeellä. Näppärät hatchback-mallit ovat omiaan yksin matkustaville ja pariskunnille, kun taas puolestaan isot farmarit sopivat lapsiperheille ja heidän tavaroilleen mainiosti. Jämäkkä maasturi on juuri oikea vuokra-auto, jos haluat katsella maisemia hieman ylempää. Sixtin palvelupiste löytyy saapuvien matkustajien tuloaulasta pohjoisterminaalista. Löydät helposti perille opasteita seuraamalla.

Palvelevaa autonvuokrausta Palangan lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee keskeisellä paikalla kuusi kilometriä ydinkeskustan pohjoispuolella. Kentältä pääsee sujuvasti liikkeelle, lähtipä sitten pohjoisen, etelän tai idän suuntaan. Sixt palvelee myös kaupungin keskustassa ja voit halutessasi palauttaa vuokra-auton myös sinne. Autonvuokraus Palangan lentoasemalla onnistuu myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Autovuokraamomme tarjoaa monia hyödyllisiä lisäpalveluja käyttöösi. Voit säätää vakuutuksen kolariturvan omavastuun suuruutta tai ottaa lisäturvaksi lasi- tai rengasturvan. Kätevän GPS-navigaattorin avulla suunnistat vaivattomasti paikasta toiseen ja halutessasi voit välillä istahtaa pelkääjän paikalle, sillä myös lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu. Lapsiperheiden vuokra-autoon Palangan lentoasemalla on tarjolla monen kokoisia lasten turvaistuimia.

Hyödynnä autonvuokraus Palangan lentoasemalta

Liettuan länsirannikolla sijaitseva Palanga on noin 20 000 asukkaan leppoisa pikkukaupunki. Meno kiihtyy kesällä, sillä silloin sekä kotimaiset että ulkomaiset turistit valtaavat kadut ja rannan. Mukava päiväretken kohde on noin 30 kilometrin päässä oleva Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva Kuurinkynnään kansallispuisto, jonne pääsee Klaipedasta lyhyen lauttamatkan kautta. Mielenkiintoista nähtävää löytyy 15 kilometrin päässä olevasta Kretingasta, jossa on tutustumisen arvoinen kartanotyyppinen museo puistomaisella alueella. Jos museot kiinnostavat, matkaa kannattaa jatkaa Klaipedaan, jossa rannan tuntumassa on oikea museokeskittymä kellomuseoineen ja merimuseoineen. Viherpeukaloiden suosikkipaikka lienee paikallinen kasvitieteellinen puutarha, jonka alueella on myös meripihkamuseo. Kuuluisan rantalaiturin läheisyydessä on oiva käyntikohde etenkin lapsiperheille. Puuhaamista löytyy kaiken ikäisille muun muassa minigolfin, trampoliinien, luisteluradan ja pomppulinnojen äärellä. Parinkymmenen kilometrin ajomatkan päässä Radailiaissa on dinosauruspuisto, jossa on esihistoriallisten hirviöiden lisäksi pieniä tivolilaitteita sisältävä lasten leikkipuisto. Jos rattikuume on iskenyt, kannattaa vuokra-autolla kurvata mutka Siauliaissa Ristikukkulalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 18:00
la. - su.10:00 - 17:00
Juhlapyhä10:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Palanga Lentoasema PLQ Liepojos 1 00169 Palanga 55.973056, 21.093611 +370-52395636

Sixt-toimipiste Palanga Lentoasema PLQ

Liepojos 1
00169 Palanga
 
Puhelinnro +370-52395636

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service