Autonvuokraus
Siauliai
Piilota
Liettua // Siauliai
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Siauliai

Monipuolisesti varusteltu autovalikoima ja laadukas palvelu odottavat sinua Sixt Autovuokraamossa Siauliaissa. Tarjolla on useita kokovaihtoehtoja lähtien pienemmistä kaupunki- ja perhemalleista päätyen tilaviin maastureihin ja minibusseihin. Erilaiset varustelukokonaisuudet ja monet hyödylliset lisäpalvelut auttavat löytämään juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. Tutustu autokalustoon ja kilpailukykyisiin hintoihin jo tänään.

 
 • Siauliai Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Dubijos Str. 44
  77153 Siauliai

  ma. - pe.09:00 - 18:00
  la. - su.10:00 - 17:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Ota monipuolisista autonvuokrauspalveluista hyöty irti

Sixt Autovuokraamo Siauliaissa tarjoaa käyttöösi sekä laadukkaat palvelut että uudet vuokra-autot. Pienet taloudelliset henkilöautot ovat oivia valintoja pienelle henkilö- ja tavaramäärälle. Perhe tai muutaman hengen seurue voi vuokrata itselleen suuremman sedanin tai farmarin ja tarpeen mukaan vaikkapa minibussin. Tyyliä ja ylellisyyttä löytyy puolestaan premium-luokan sedanien ja maasturien puolelta. Huomaathan, että voit varata itsellesi tietyn autokategorian, mutta merkkiä tai mallia emme voi taata. Tarjoamme monia tarpeellisia lisäpalveluja täydentämään autonvuokrausta Siauliaissa. Vakuutukseen saa edullisesti lisäturvana muun muassa matkan jatkumisturvan sekä lasi-, rengas- ja kolariturvan. Vuokra-autoon voi nimetä lisäkuljettajan ja vuokrata GPS-navigaattorin. Lapsiperheiden autonvuokraukseen Siauliaissa on tarjolla vauvan turvakaukalo sekä lasten erikokoisia turvaistuimia ja korokeistuimia.

Kiertele kätevästi vuokra-autolla Siauliaissa ja sen ympäristössä

Siauliai on Pohjois-Liettuassa sijaitseva reilun sadan tuhannen asukkaan kaupunki. Asukasluvultaan maan kuudenneksi suurin kaupunki on perustettu jo 1200-luvulla. Yksi vanhimmista rakennuksista on näyttävä Pietarin-Paavalin katedraali, joka on rakennettu 1600-luvulla. Alueen ehkäpä kuuluisin nähtävyys on reilun kymmenen kilometrin päässä oleva ristikukkula, jonne pääsee näppärästi vuokra-autolla Siauliaista. Paikalle on tuotu ristejä ainakin 1800-luvun alkupuoliskolta lähtien ja nykyään kukkulan ristimäärä on yli 100 000. Kissojen ja taiteen ystävien kannattaa suunnistaa paikalliseen kissamuseoon, jossa on esillä yli 4000 kissa-aiheista näyttelyesinettä koristeista huonekaluihin. Mukavan päiväretken voi tehdä vuokra-autolla Kaunasiin, jonne on noin kahden tunnin ajomatka. Shoppailijan suosikkipaikka lienee kauppakeskus Urmas. Se on Liettuan suurin kauppapaikka yli 2500 kauppiaan voimalla. Toisena käyntivinkkinä voi antaa Kaunasin kyljessä olevan Rumsiskesin ulkoilmamuseon. 175 hehtaarin kokoisella museoalueella riittää nähtävää vaikka koko päiväksi.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service