Autonvuokraus
Luxemburg
Piilota
Luxemburg
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Luxemburg: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Luxemburgissa

Autonvuokraus Luxemburgissa on yksi suosituimmista tavoista hankkia mieleenpainuvia elämyksiä muualtakin kuin vain hotellin ja kohdekaupungin läheisyydestä. Autovuokraamo Luxemburgissa toimii kahdessa toimipisteessä, jotka molemmat sijaitsevat Findelissä. Tarvitsetko maastoautoa tai kenties pientä henkilöautoa? Vai haluatko kurvailla upealla avoautolla tai urheiluautolla? Nämä ja vielä lisäksi farmariautot vuokraat meiltä Sixtiltä helposti. Varaaminen käy helpoiten netissä tai soittamalla. Vakuutuksia ja lisävarusteita voit myös vuokra-autoosi valita. Automalli ei ole valittavissa mutta autoluokka sen sijaan on. Autonvuokrauksen hinta ei päätä huimaa ja näin säästät rahaa lomasi muihin hankintoihin.

Luxemburgin liikenne

Autonvuokraus Luxemburgissa on joiltain osin hieman erilaista kuin Suomessa ja tässä kerromme joitakin tärkeimpiä asioita maan liikenteestä, jotka sinun kannattaa painaa muistiin. Moottoriteillä voi varautua ruuhkiin, jotka ovat pahimmillaan iltapäivällä. Kannattaa siis varata reilusti aikaa, mikäli on matkalla kohteeseen, johon on oltava perillä tiettyyn aikaan. Äänimerkkiä ei ole sallittu käyttää, kuin vain hätätilanteessa. Maan oikeanpuoleinen liikenne tekee suomalaisen kuljettajan ajamisesta huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Turvavöitä on ehdottomasti käytettävä ajon aikana. Moottoriteiden nopeusrajoitus on 130 km/h, taajamassa 50 km/ ja maanteillä 90 km/h. Ohitus tulee tapahtua vasemmalta puolelta ja etuajo-oikeus on oikealta tulevilla. Pysäköinnin voi maksaa pysäköintiautomaatista hankittavalla lipukkeella. Joillakin alueilla pysäköinti tapahtuu pysäköintikiekkoa käyttäen. Nämä alueet on merkitty erikseen. Talviaikaan renkaiden on oltava talvirenkaat tai ympäri vuotiset kitkarenkaat. Ajon aikana alle 12-vuotiaiden lasten tulee matkustaa ikään ja kokoon sopivassa lastenistuimessa. Vuokra-auton tankkaus kannattaa miettiä etukäteen, sillä useimpien huoltoasemien aukioloaika on 07.00- 20.00. Tiemaksuista maassa ei tarvitse huolehtia, sillä tiemaksut eivät maassa ole käytössä. Autovuokraamo Luxemburgissa ei vain välitä Sixtin vuokra-autoja, vaan myös neuvoo ja opastaa sinua kaikissa liikenneasioissa.

Luxemburgissa riittää nähtävyyksiä, joita vuokra-autolla on mukava tutkia

Sadunomainen maa kylineen, joissa aika tuntuu pysähtyneen on koettava itse, jotta niiden ainutlaatuisuuden voi ymmärtää. Autonvuokraus Luxemburgissa on keino, jolla tavoittelet nähtävyyksiä ja elämyksiä. Pääkaupungissa on palatseja, kirkkoja sekä taidemuseoita, joissa riittää ihmeteltävää. Moselin laakso on Euroopan pienimpiä viinialueita, jossa monet viinikellarit haluavat tarjota maistiaisia viineistään. Diekirch on kaupunki, josta löytyy putiikkeja, kävelykatuja ja ravintoloita. Nähtävyyksien lisäksi eräs parhaimpia nähtävyyksiä varmasti on kiertokävely nimeltään Wenzel, joka tunnetaan myös nimellä 1000 vuotta 10 minuutissa. Kävelykierroksella kuljetaan ylemmällä että alemmalla Luxemburgin kaupungin alueella. Vuokra-auto Luxemburgissa on liikkumistapa, joka on mukava niin lapsille, liikuntaesteisille kuin kenelle tahansa matkailijalle.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service