Auton vuokraus toimipisteestä Luxemburg Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Luxemburg Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Luxemburg Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Luxemburg Lentoasema

Osoite

Counter Arrival Hall Level -1, 1110 Luxemburg-Findel, Luxemburg
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 22:00
La - Su
09:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Luxemburg Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Luxemburgin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Luxemburgin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Luxemburgin lentokentällä - eli Findelin kansainvälisellä lentokentällä - on oiva paikka aloittaa matkasi ilman, että joutuisit etsimään autovuokraamoa kaupungin keskustasta. Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan ratkaisun, ja se onnistuu helposti tutkimalla nettisivuiltamme löytyvää valikoimaa matkakohteena olevalla lentokentälläsi. Luxemburgin lentokentällä on saatavilla vuokra-autoja lukuisissa eri malleissa. Voit vuokrata joko käytännöllisen henkilöauton tai farmariauton, loman tuntua henkivän urheiluauton tai avoauton, tai halutessasi vaikka varautua kaikkiin mahdollisiin maastoihin suuntautuviin retkiin valitsemalla allesi maasturin. Valittuasi haluamasi autotyypin, otathan huomioon että Sixt voi taata ainoastaan autokategorian, jonka asiakas varaa, mutta ei tiettyä automallia. Voit palauttaa vuokra-autosi ympäri vuorokauden.
Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä

Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä

Luxemburgin lentokentälle saavuttuasi löydät autovuokraamomme kätevästi, minkä ansiosta saat auton käyttöösi heti, kun olet laskeutunut matkakohteeseen. Sixt Autovuokraamo sijaitsee Findelin kansainvälisen lentokentän, lyhennettynä LUX, tuloaulan ensimmäisessä kerroksessa. Lentokenttä sijaitsee alle kymmenen kilometrin päässä keskustasta, ja automatka lentokentältä kaupungin keskustaan vie näin ollen ainoastaan noin 15 minuuttia. Autonvuokraus Luxemburgin lentokentällä sujuu kätevästi ja pääset vuokra-autolla näppärästi hotellillesi, joten voit käyttää loppupäivän vaikkapa tutustuen kaupunkiin ja sen ympäristöön vuokra-autolla.
Sixtin vuokra-autolla mahtavaan Luxemburgiin

Sixtin vuokra-autolla mahtavaan Luxemburgiin

Luxemburg eli Luxemburgin suurherttuakunta on noin puolen miljoonan asukkaan perustuslaillinen suurherttuakunta Länsi-Euroopassa. Tämän pienen sisämaavaltion naapurimaita ovat Ranska, Belgia ja Saksa. Kaikkein parhaiten pääset tutustumaan Luxemburgiin vuokraamalla vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Luxemburgin lentokentältä, sillä tässä pienessä, mutta sitäkin ihanammassa maassa matkat eivät ole minnekään pitkät. Luxemburgin pinta-ala onkin vain 2586 neliökilometriä. Luxemburgin pääkaupunki tunnetaan nimellä Luxembourg City tai Ville de Luxembourg ja siellä asuu vain noin 100 000 vakituista asukasta. Luxemburgista löydät vanhoja linnoja, taianomaisia metsäalueita, Moselin kauniin viinilaakson sekä vanhoja kyliä. Tähän yhteen maailman pienimmistä valtioista kannattaa tutustua oman aikataulun ja oman ajan mukaan, jolloin Sixt vuokra-auto on kerrassaan erinomainen valinta. Vuokra-auto allasi pääset minne haluat, milloin haluat. Ajele vaikka päiväretkelle Ranskan puolelle, jos siltä tuntuu. Matka Luxemburgista Pariisiin kestää vain neljä tuntia. Koko Eurooppa on avoin, kun allasi on Sixt vuokra-auto. Ota siis meihin yhteyttä jo tänään ja voimme aloittaa seikkailusi suunnittelun!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Luxemburg Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Luxemburg Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Luxemburg Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Luxemburg Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Luxemburg Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 812 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Luxemburg Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Luxemburg Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Luxemburg Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Luxemburg Lentoasema

Näytä lisää