Auton vuokraus toimipisteestä Findel

 

Suosituin kohteessa Findel

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Findel alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Findel

Osoite

3 Trèves Rd, 2632 Findel, Luxemburg
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 20:00
La - Su
09:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Findel

Vaivaton autonvuokrauksesi Luxemburgissa alkaa Sixt Findelistä

Vaivaton autonvuokrauksesi Luxemburgissa alkaa Sixt Findelistä

Autonvuokraus Findelistä on helppoa, kun valitset autovuokraamoksesi Sixtin Findelin toimipisteen. Sixt Findel sijaitsee nimensä mukaisesti Findelissä, Luxemburgin kansainvälisen lentoaseman lähettyvillä. Voit hakea vuokra-autosi Findelin palvelupisteeltämme itsellesi sopivana päivänä ja kellonaikana, ja vuokra-auton noudettuasi voit jatkaa matkaasi näppärästi toimipisteemme editse kulkevan Rue de Trèvesin kautta vaikkapa läheiselle A1-moottoritielle, joka kulkee pääkaupungista aina Saksan rajalle saakka. Luxemburg on kompaktin kokoinen matkailumaa, joka on helppo ottaa haltuun Sixtin vuokra-auton avulla. Maan pääkaupunki, niin ikään nimeltään Luxemburg, tunnetaan yhtenä EU:n keskeisistä päätöksentekokaupungeista, ja koko Luxemburgin valtio onkin kiehtova kielten ja kulttuurien sekoitus. Myös luontomatkailijalle Luxemburg tarjoaa nähtävää. Suuntaa vuokra-autollasi vaikkapa maan itäosiin Mullerthalin suositulle matkailualueelle, jonka luxemburgilaiset tuntevat myös nimellä Pikku-Sveitsi sykähdyttävien luontomaisemiensa ansiosta. Laadukas vuokra-autotarjontamme vastaa vaativampaankin makuun tottuneen autoilijan ja liikematkailijan tarpeisiin. Sixt Autovuokraamo Findelistä löydät kattavan valikoiman myös Premium-luokan vuokra-autoja laadustaan tunnetuilta automerkeiltä, kuten BMW:lta ja Jaguarilta. Tai ehkä sinun valintasi olisikin linjakas avoauto, jolla kelpaa suunnistaa kohti virkamatkaa tai bisnestapaamista?
Lisäpalveluilla teet Luxemburgin-matkastasi viimeistellyn kokonaisuuden

Lisäpalveluilla teet Luxemburgin-matkastasi viimeistellyn kokonaisuuden

Vuokra-auto Findelin-toimipisteeltämme turvaa mukavat ajokilometrit ajallesi Luxemburgissa. Mikäli valitset vuokra-autosi vapailla kilometreillä varustettuna, pääset ajamaan sydämesi kyllyydestä halki Luxemburgin kauniiden maisemien. Varauksen yhteydessä voit valita myös ylimääräisiä lisäpalveluita viimeistelemään vuokrausnautintosi. GPS-navigaattorin ansiosta löydät kohteeseesi luotettavasti ja ajoissa. Tarpeistasi riippuen voit valita vuokra-ajoneuvoosi myös esimerkiksi automaattivaihteiston, ajonautinnon useammalle kuskille mahdollistavan lisäkuljettajapalvelun tai dieselmoottorin. Liukkailla keleillä ja talven tuiskuissa turvaa tuovat lisäpalveluina saatavat talvirenkaat. Perhelomailijat puolestaan voivat valita vuokra-autoonsa korkealaatuiset lastenistuimet. Kiinnitäthän jo ennen varaustasi huomiota siihen, että ellei muuta mainita, voimme luvata ainoastaan tietyn ajoneuvokategorian toteutumisen. Automallin saatavuuteen vaikuttaa kulloinenkin varaustilanne. Kielitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua mielellään autonvuokrauksessa Findelin-toimipisteeltämme. Tervetuloa palvelevaan Sixt Autovuokraamoon!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Findel

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Findel?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Findel sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Findel.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Findel?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 295 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvo
(4,6)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Findel

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Findel?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Findel?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Findel

Näytä lisää