Auton vuokraus maassa Luxemburg

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Luxemburg

Suosituin kohteessa Luxemburg

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Luxemburg Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Luxemburg

Autonvuokraus Sixtillä Luxemburgissa

Autonvuokraus Sixtillä Luxemburgissa

Autonvuokraus Luxemburgissa on yksi suosituimmista tavoista hankkia mieleenpainuvia elämyksiä muualtakin kuin vain hotellin ja kohdekaupungin läheisyydestä. Autovuokraamo Luxemburgissa toimii kahdessa toimipisteessä, jotka molemmat sijaitsevat Findelissä. Tarvitsetko maastoautoa tai kenties pientä henkilöautoa? Vai haluatko kurvailla upealla avoautolla tai urheiluautolla? Nämä ja vielä lisäksi farmariautot vuokraat meiltä Sixtiltä helposti. Varaaminen käy helpoiten netissä tai soittamalla. Vakuutuksia ja lisävarusteita voit myös vuokra-autoosi valita. Automalli ei ole valittavissa mutta autoluokka sen sijaan on. Autonvuokrauksen hinta ei päätä huimaa ja näin säästät rahaa lomasi muihin hankintoihin.
Luxemburgin liikenne

Luxemburgin liikenne

Autonvuokraus Luxemburgissa on joiltain osin hieman erilaista kuin Suomessa ja tässä kerromme joitakin tärkeimpiä asioita maan liikenteestä, jotka sinun kannattaa painaa muistiin. Moottoriteillä voi varautua ruuhkiin, jotka ovat pahimmillaan iltapäivällä. Kannattaa siis varata reilusti aikaa, mikäli on matkalla kohteeseen, johon on oltava perillä tiettyyn aikaan. Äänimerkkiä ei ole sallittu käyttää, kuin vain hätätilanteessa. Maan oikeanpuoleinen liikenne tekee suomalaisen kuljettajan ajamisesta huomattavasti helpompaa ja mukavampaa. Turvavöitä on ehdottomasti käytettävä ajon aikana. Moottoriteiden nopeusrajoitus on 130 km/h, taajamassa 50 km/ ja maanteillä 90 km/h. Ohitus tulee tapahtua vasemmalta puolelta ja etuajo-oikeus on oikealta tulevilla. Pysäköinnin voi maksaa pysäköintiautomaatista hankittavalla lipukkeella. Joillakin alueilla pysäköinti tapahtuu pysäköintikiekkoa käyttäen. Nämä alueet on merkitty erikseen. Talviaikaan renkaiden on oltava talvirenkaat tai ympäri vuotiset kitkarenkaat. Ajon aikana alle 12-vuotiaiden lasten tulee matkustaa ikään ja kokoon sopivassa lastenistuimessa. Vuokra-auton tankkaus kannattaa miettiä etukäteen, sillä useimpien huoltoasemien aukioloaika on 07.00- 20.00. Tiemaksuista maassa ei tarvitse huolehtia, sillä tiemaksut eivät maassa ole käytössä. Autovuokraamo Luxemburgissa ei vain välitä Sixtin vuokra-autoja, vaan myös neuvoo ja opastaa sinua kaikissa liikenneasioissa.
Luxemburgissa riittää nähtävyyksiä, joita vuokra-autolla on mukava tutkia

Luxemburgissa riittää nähtävyyksiä, joita vuokra-autolla on mukava tutkia

Sadunomainen maa kylineen, joissa aika tuntuu pysähtyneen on koettava itse, jotta niiden ainutlaatuisuuden voi ymmärtää. Autonvuokraus Luxemburgissa on keino, jolla tavoittelet nähtävyyksiä ja elämyksiä. Pääkaupungissa on palatseja, kirkkoja sekä taidemuseoita, joissa riittää ihmeteltävää. Moselin laakso on Euroopan pienimpiä viinialueita, jossa monet viinikellarit haluavat tarjota maistiaisia viineistään. Diekirch on kaupunki, josta löytyy putiikkeja, kävelykatuja ja ravintoloita. Nähtävyyksien lisäksi eräs parhaimpia nähtävyyksiä varmasti on kiertokävely nimeltään Wenzel, joka tunnetaan myös nimellä 1000 vuotta 10 minuutissa. Kävelykierroksella kuljetaan ylemmällä että alemmalla Luxemburgin kaupungin alueella. Vuokra-auto Luxemburgissa on liikkumistapa, joka on mukava niin lapsille, liikuntaesteisille kuin kenelle tahansa matkailijalle.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Luxemburg

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Luxemburg?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Luxemburg sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Luxemburg.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Luxemburg?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 1153 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Matka Sixtille
(4,7)
Ajoneuvo
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Jaguar I-Pace (100% Electric)
Jaguar I-Pace (100% Electric)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Luxemburg

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Luxemburg?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Luxemburg?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Luxemburg

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Luxemburg

Näytä lisää