Autonvuokraus
Malesia
Piilota
Malesia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Malesia: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtillä Malesiassa

Autonvuokraus Malesiassa tarjoaa mahdollisuuden vapaaseen liikkumiseen ja ympäristön sekä nähtävyyksien itsenäiseen tutkimiseen. Vuokra-autoja löytyy niin kaupunkiajoon kuin maastoajoonkin. Autovuokraamo Malesiassa luo mahdollisuuden vuokrata uusia farmareita, henkilöautoja ja 4x4 maastureita. Kun hoidat autonvuokrauksen meillä Sixtillä, voit valita lisäksi vuokra-autoon lisävarusteita kuten lisäkuljettaja, lastenistuin vauvakaukaloista korokeistuimiin riippuen lapsen iästä tai navigaattori. Vakuutuksia on myös tarjolla. Voit ottaa vakuutuksen esimerkiksi varkauden, rengasrikon tai kolarin varalle sekä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Vuokra-auton vapaat ajokilometrit mahdollistavat sinulle sen, että voit tutustua maan nähtävyyksiin hieman laajemmaltikin. Verkossa tai puhelimitse vuokra-auton varaaminen Sixtiltä on helpointa ja kätevintä. Huomioithan että voimme taata ainoastaan autoluokan, emme tiettyä yksittäistä automallia.

Malesian ajokulttuuri

Autonvuokraus Malesiassa on erinomainen ratkaisu kun haluat nähdä paikallisia nähtävyyksiä ja kierrellä maata oman aikataulusi mukaan. Mutta ennen matkaan lähtöä on hyvä selvittää millaisia liikennesääntöjä ja ajotapoja maassa on. Maantiellä tyypillinen nopeusrajoitus on 100 km/h ja kaupungissa 50-70 km/h. Liikenne Malesiassa on vasemmanpuoleista, joka siis poikkeaa Suomen liikenteestä. Aivan kuten Suomessakin, on turvavyön käyttö pakollista ja matkapuhelimen käyttö ajonaikana on kielletty, mikäli käytössä ei ole handsfree laitetta. Jos kohdallesi sattuu liikenneonnettomuus pitää sinun odottaa paikalla, kunnes poliisi saapuu. Liikennesääntöjä ei maassa noudateta yhtä tiukasti kuin Suomessa, eikä autoilijat ja mopoilijat aina välttämättä pysähdy esimerkiksi suojateiden eteen tai liikennevaloihin. Liikenteessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta ja kiinnittää huomio ajamiseen. Autovuokraamo Malesiassa neuvoo sinua, jos tarvitset neuvoja liikenteeseen liittyen.

Näe enemmän maan nähtävyyksiä

Autonvuokraus Malesiassa on mukava tapa kierrellä Malesian kauniita aurinkoisia rantoja, luonnonpuistoja, rannikkoa sekä muita upeita nähtävyyksiä. Kun käytössäsi on vuokra-auto Malesiassa, on liikkuminen varsin edullista. Luonnossa voit päästä näkemään muun muassa orankeja sekä muita maan eksoottisia luonnonvaraisia eläimiä. Kuala Lumpurissa voit kokea suuren pääkaupungin vilinän ja voit tutustua esimerkiksi maailman korkeimpiin kaksoistorneihin, jotka ovat nimeltään Petronas Towers. Pääkaupungissa voit myös tehdä ostoksia, sen lukuisissa putiikeissa. Maan luonnonkohteista kannattaa tutustua muun muassa Taman Negaran kansallispuistoon sekä tietenkin Mount Kinabalun vuoristoon, jonka huippu on 4095 metriä korkealla. Borneon itärannikolla sijaitseva Sipadan- saari on kuuluisa ja suosittu sukelluskohde, ja se on listattu parhaisiin sukelluskohteisiin maailmassa. Nähtävää siis todellakin riittää vaikka pidemmäksikin aikaa ja Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä kohteita lomallasi paljon enemmän.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service