Auton vuokraus toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Kuala Lumpur Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Kuala Lumpur Lentoasema

Osoite

Lot No. 14, GF, Block D, 64000 Selangor, Malesia
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:00 - 23:00
La - Su
09:00 - 17:00
Yleiset vapaapäivät
09:00 - 17:00

Palvelumme toimipisteessä Kuala Lumpur Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Kuala Lumpurin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Kuala Lumpurin lentoasemalla

Selangorin eksotiikkaan pääset tutustumaan mukavasti ja vaivatta, kun vuokraat laadukkaan ajoneuvon Sixt Autovuokraamo Kuala Lumpurin lentoaseman toimipisteestä. Löydät laajasta ajoneuvovalikoimastamme taloudelliset sedanit kaupunkilomailuun, tilavat farmarit perhematkailuun, minibussit isomman seurueen kuljettamiseen ja näyttävät maasturit työmatkalle. Varaus onnistuu näppärästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, jo kotisohvalla matkaa suunnitellessa. Tutustu samalla hyödyllisiin lisäpalveluihimme, kuten lasten turvaistuimiin, kätevään GPS-navigaattoriin ja lisäturviin. Edullisten hintojen ja vapaiden kilometrien lisäksi voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi ilmaiseksi, mikäli valitset maksun paikan päällä. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.
Autonvuokraus Kuala Lumpurin lentoasemalla

Autonvuokraus Kuala Lumpurin lentoasemalla

Vilkas Kuala Lumpurin kansainvälinen lentoasema, lyhenne KUL, sijaitsee Sepangin kaupungissa, Selangorin osavaltiossa, noin 22 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Malesian pääkaupunkiin, Kuala Lumpuriin, ajaa lentoasemalta noin 50 minuutissa, mikäli mielii suoraan suuren kaupungin sykkeeseen. Kuala Lumpurin lentoaseman toimipisteemme sijaitsee lentoaseman pohjakerroksessa (Ground floor) ja D-osastolla (Block D). Seuraamalla opasteita tai kysymällä lentoaseman infopisteestä löydät varmimmin perille toimipisteellemme. Olemme joustava ajoneuvovuokraamo, joten voit sopia etukäteen noudosta ja palautuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolelle.
Koe liikkumisen helppous ja vapaus laadukkailla Sixt Kuala Lumpurin lentoaseman ajoneuvoilla

Koe liikkumisen helppous ja vapaus laadukkailla Sixt Kuala Lumpurin lentoaseman ajoneuvoilla

Malesia on eksotiikkaa ja tekemistä pullollaan, ja Sixt Kuala Lumpurin lentoaseman vuokra-autoilla ehdit kokea enemmän. Pääkaupungissa on lukematon määrä erilaisia eksoottisia temppeleitä, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria, mutta lähiseutu tarjoaa myös paljon mielenkiintoista nähtävää. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista pohjoiseen on elefanttien suojelualue, Kuala Gandah, jossa voi ihastella mm. sirkuksista pelastettuja norsuja. Se sopii koko perheen päiväretkikohteeksi, ja vuokra-autossa kulkevat kätevästi vaihtovaatteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet. Historiasta kiinnostuneet voivat suunnata mukavan vuokra-autonsa etelään, kohti Malakkan kaupunkia. Noin parin tunnin ajomatkan päässä odottavat herkulliset makunautinnot, viehättävän kaunis kaupunkimiljöö, monet galleriat ja Town Square -aukion mielenkiintoiset museot. Löydätkö kaupungista kiinalaisia ja intialaisia vaikutteita? Autonvuokraus Kuala Lumpurin lentoaseman toimipisteestä kannattaa myös työmatkoilla, sillä voit kuljettaa seurueesi näyttävästi ensiluokkaisten ajoneuvojen kyydissä vaikkapa golfkentältä ravintoloihin. Sixt Yritysasiakaspalvelumme tekee mielellään tarjouksen, joka kattaa juuri teidän yrityksenne tarpeet ja toiveet.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Kuala Lumpur Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 44 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Kuala Lumpur Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Kuala Lumpur Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Kuala Lumpur Lentoasema

Näytä lisää