Auton vuokraus maassa Malesia

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Malesia

Suosituin kohteessa Malesia

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Kuala Lumpur Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Malesia

Autonvuokraus Sixtillä Malesiassa

Autonvuokraus Sixtillä Malesiassa

Autonvuokraus Malesiassa tarjoaa mahdollisuuden vapaaseen liikkumiseen ja ympäristön sekä nähtävyyksien itsenäiseen tutkimiseen. Vuokra-autoja löytyy niin kaupunkiajoon kuin maastoajoonkin. Autovuokraamo Malesiassa luo mahdollisuuden vuokrata uusia farmareita, henkilöautoja ja 4x4 maastureita. Kun hoidat autonvuokrauksen meillä Sixtillä, voit valita lisäksi vuokra-autoon lisävarusteita kuten lisäkuljettaja, lastenistuin vauvakaukaloista korokeistuimiin riippuen lapsen iästä tai navigaattori. Vakuutuksia on myös tarjolla. Voit ottaa vakuutuksen esimerkiksi varkauden, rengasrikon tai kolarin varalle sekä vapaaehtoisen henkilövakuutuksen. Vuokra-auton vapaat ajokilometrit mahdollistavat sinulle sen, että voit tutustua maan nähtävyyksiin hieman laajemmaltikin. Verkossa tai puhelimitse vuokra-auton varaaminen Sixtiltä on helpointa ja kätevintä. Huomioithan että voimme taata ainoastaan autoluokan, emme tiettyä yksittäistä automallia.
Malesian ajokulttuuri

Malesian ajokulttuuri

Autonvuokraus Malesiassa on erinomainen ratkaisu kun haluat nähdä paikallisia nähtävyyksiä ja kierrellä maata oman aikataulusi mukaan. Mutta ennen matkaan lähtöä on hyvä selvittää millaisia liikennesääntöjä ja ajotapoja maassa on. Maantiellä tyypillinen nopeusrajoitus on 100 km/h ja kaupungissa 50-70 km/h. Liikenne Malesiassa on vasemmanpuoleista, joka siis poikkeaa Suomen liikenteestä. Aivan kuten Suomessakin, on turvavyön käyttö pakollista ja matkapuhelimen käyttö ajonaikana on kielletty, mikäli käytössä ei ole handsfree laitetta. Jos kohdallesi sattuu liikenneonnettomuus pitää sinun odottaa paikalla, kunnes poliisi saapuu. Liikennesääntöjä ei maassa noudateta yhtä tiukasti kuin Suomessa, eikä autoilijat ja mopoilijat aina välttämättä pysähdy esimerkiksi suojateiden eteen tai liikennevaloihin. Liikenteessä on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta ja kiinnittää huomio ajamiseen. Autovuokraamo Malesiassa neuvoo sinua, jos tarvitset neuvoja liikenteeseen liittyen.
Näe enemmän maan nähtävyyksiä

Näe enemmän maan nähtävyyksiä

Autonvuokraus Malesiassa on mukava tapa kierrellä Malesian kauniita aurinkoisia rantoja, luonnonpuistoja, rannikkoa sekä muita upeita nähtävyyksiä. Kun käytössäsi on vuokra-auto Malesiassa, on liikkuminen varsin edullista. Luonnossa voit päästä näkemään muun muassa orankeja sekä muita maan eksoottisia luonnonvaraisia eläimiä. Kuala Lumpurissa voit kokea suuren pääkaupungin vilinän ja voit tutustua esimerkiksi maailman korkeimpiin kaksoistorneihin, jotka ovat nimeltään Petronas Towers. Pääkaupungissa voit myös tehdä ostoksia, sen lukuisissa putiikeissa. Maan luonnonkohteista kannattaa tutustua muun muassa Taman Negaran kansallispuistoon sekä tietenkin Mount Kinabalun vuoristoon, jonka huippu on 4095 metriä korkealla. Borneon itärannikolla sijaitseva Sipadan- saari on kuuluisa ja suosittu sukelluskohde, ja se on listattu parhaisiin sukelluskohteisiin maailmassa. Nähtävää siis todellakin riittää vaikka pidemmäksikin aikaa ja Sixtin vuokra-autolla ehdit nähdä kohteita lomallasi paljon enemmän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Malesia

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Malesia?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malesia sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malesia.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Malesia?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 81 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Malesia

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Malesia?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Malesia?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Malesia

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Malesia

Näytä lisää