Autonvuokraus
Kuantan Lentoasema
Piilota
Malesia // Kuantan // Kuantan Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kuantan Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall, Lot No L1L19
  25150 Kuantan MY +60-95382835
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KUA
Aukioloajat
ma. - pe.08:30 - 17:30
la.08:30 - 13:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Kuantanin lentoasemalla

Aloita matkasi mukavasti jo suoraan lentoasemalta, ja nouda varaamasi ajoneuvo Sixt Autovuokraamo Kuantanin lentoaseman-toimipisteestä. Pakkaa matkalaukkusi ja perheesi tilavan farmarin kyytiin, tai kurvaile liikeneuvotteluihin tyylikkään maasturin ratissa. Edullisilla ja taloudellisilla sedaneilla säästät matkabudjettisi samoin kuin jalkasi ja selkäsi varsinaisiin shoppailukokemuksiin. Ajoneuvon varaus hoituu kätevästi jo kotona, verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Samalla voit lisätä varaukseesi lisäpalvelut ja -varusteet, kuten mm. GPS-navigaattorin tien neuvojaksi, lisäkuljettajan jakaaksesi ajonautintoa ja vastuuta, tai lasten turvaistuimet perheen pienempien matkan turvaksi. Huomioithan ystävällisesti varausta tehdessäsi, ettemme takaa yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Kuantanin lentoasemalla

Suhteellisen pieni Kuantanin lentoasema, lyhenne KUA, tunnetaan myös nimellä Sultan Haji Ahmad Shahin lentoasema, sijaitsee noin kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kuantanin kaupungin keskustasta. Toimipisteemme on muiden ajoneuvovuokraamojen tavoin pienessä terminaalissa, saapuvien hallissa, jonka löydät opasteita seuraamalla. Lentoasemalta on helppo lähteä vaikka suoraan seikkailuun Sixtin vuokra-autolla, sillä lentoasemalta on lyhyt matka suuremmille valtateille. Hurauta alle kolmessa tunnissa vaikka pääkaupunki Kuala Lumpuriin!

Tutustu malesialaiseen eksotiikkaan helposti Kuantanin lentoaseman vuokra-autoilla!

Jokaisen luontoa rakastavan, kuten myös rantoja, shoppailua, hyvää ruokaa ja kulttuuria rakastavan paratiisi Malesia tarjoilee lukuisia nähtävyyksiä. Vaihda siis rento mieli päälle, ja suuntaa autonvuokrausta Kuantanin lentoasemalla käyttäen laadukkailla ajoneuvoillamme juuri sinne minne haluat, sillä meillä et maksa erikseen kilometreistä. Lähiseudun luontokarkkeja silmille ja mielelle voit käydä napostelemassa Sungai Pandanin vesiputouksilla, jonne on Kuantanista matkaa vain noin vartti. Muista pakata ajoneuvon kyytiin uimavarusteet! Mielenkiintoista historiaa kaivostyöläisten elämästä voi käydä kurkkaamassa Sungai Lembingin kaivoksessa, jossa voi myös päästä kokemaan kaivoskärryjen kyytiä ja kaivoksen viileyttä. Mukavaa viileyttä on luvassa myös shoppailijoille, ja sitä tarjoilevat mm. East Coastin ostoskeskus ja Berjaya Megamall -ostoskeskus, jotka molemmat sijaitsevat Kuantanin kaupungissa. Ostosreissutkin sujuvat vaivattoman hauskasti, kun on näppärä Sixtin vuokra-auto odottamassa ostoskassien kuljettamista hotellille. Autonvuokraus Kuantanin lentoasemalla kannattaa, sillä siten hoituvat liikeneuvottelutkin muitta mutkitta. Yritysasiakaspalvelumme tekee mielellään asiantuntevan tarjouksen, vuosikymmenten kokemuksella, josta on vaikea kieltäytyä. Valitse Sixt, ja matkailu on hauskasti vapauttavaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:30 - 17:30
la.08:30 - 13:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kuantan Lentoasema KUA Arrival Hall, Lot No L1L19 25150 Kuantan 3.780664, 103.214647 +60-95382835

Sixt-toimipiste Kuantan Lentoasema KUA

Arrival Hall, Lot No L1L19
25150 Kuantan
 
Puhelinnro +60-95382835

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service