Autonvuokraus
Penang Lentoasema
Piilota
Malesia // Penang // Penang Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Penang Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall, Lot No L1LS-16
  11900 Bayan Lepas MY +60-46421835
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PEN
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.09:00 - 17:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Penangin lentoasemalla

Työmatkat, kuten myös perheen lomat ja aktiviteettilomat sujuvat huolettoman helposti, kun varaat ajoneuvosi Sixt Autovuokraamo Penangin lentoaseman toimipisteestä. Uusien ja laadukkaiden ajoneuvojemme valikoimaan voit tutustua kätevästi jo kotona, joko verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme. Matkusta mukavasti koko perheen voimin tilavien farmareiden kyydissä, ja säästä taloudellisilla sedaneilla matkabudjettisi vaikkapa shoppailuun. Isommatkin ryhmät kulkevat paikasta toiseen minibusseillamme ja työmatkat hoituvat näyttävästi vaikkapa maastureilla. Voit helposti lisätä varaukseesi näppärät lisäpalvelumme, kuten GPS-navigaattorin vieraammille tieosuuksille, lasten turvaistuimet lasten turvaksi, ja valitsemalla useamman kuljettajan lisän saat jaettua ajonautintoa seurueen muille kuljettajille. Huomioithan ystävällisesti, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Penangin lentoasemalla

Pulau Pinangin saarella sijaitseva Penangin kansainvälinen lentoasema, lyhenne PEN, sijaitsee kaupungista noin 16 kilometriä etelään. Lentoasemalle pääsee julkisella liikenteellä, kuten bussilla tai taksilla. Omien aikataulujen ja reittien mukaan kulkevat voivat nauttia mutkattomuudesta heti lentoasemalta lähtien varaamalla Sixtin vuokra-auton. Aloita lomasi kiertelemällä saarta tai lähde samantien pidemmälle matkalle seuraamalla E36- tai E28-teitä. Vain mielikuvitus on rajana, sillä autonvuokraus Sixtiltä Penangin lentoaseman toimipisteestä tarkoittaa, että et maksa kilometreistä.

Ihastu kauniiseen luontoon ja leppoisaan rantaelämään kulkien Sixt Penangin lentoaseman vuokra-autolla

Malesian eksotiikka on kuin pullollaan oleva aarreaitta, josta voi ammentaa niin kaunista katutaidetta, rentoa rantalomailua, makuaisteja hyväileviä herkkuja kuin myös sydämentykytyksiä mäkijunassa. Pulau Pinangin saarella voit ajella Georgetowniin, mikäli katutaide ja pittoreskit asuinympäristöt ovat lähellä sydäntäsi. Pysähdy hiljentymään pieniin buddhalaistemppeleihin, ja herkuttele katukeittiöiden antimilla. Vain pienen ajomatkan päässä (noin puolisen tuntia) Georgetownista, on Batu Ferringhin suosittu ranta, jolle voi köllähtää ja nauttia aaltojen humusta tai ranta-aktiviteeteista. Kerää rohkeutesi, viritä kamerasi ja vieraile saaren Käärmetemppelissä, Bayan Barussa, jonka pihalla pyhät käärmeet elelevät herroiksi. Tai hyppää mäkijunan kyytiin Penang Hillin asemalta, ja puksuta korkeuksiin näköalatasanteelle. Liikematkallakin voi olla mielenkiintoista vierailla Tropical Fruit farmin makunystyröitä hivelevien herkkujen ääreen, laadukkaan Sixt Penangin lentoaseman ajoneuvolla vieraitaan kuljettaen. Jo reitti sinänsä on nähtävyys! Tee seuraavasta matkastasi Malesiaan juuri sellainen kuin sinä haluat, ja vuokraa ajoneuvo Sixtiltä.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Penang Lentoasema PEN Arrival Hall, Lot No L1LS-16 11900 Bayan Lepas 5.292641, 100.265726 +60-46421835

Sixt-toimipiste Penang Lentoasema PEN

Arrival Hall, Lot No L1LS-16
11900 Bayan Lepas
 
Puhelinnro +60-46421835

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service