Autonvuokraus
Kuala Lumpur Lentoasema
Piilota
Malesia // Selangor // Kuala Lumpur Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kuala Lumpur Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lot No. 14, GF, Block D
  64000 Selangor MY +60-387872834
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KUL
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Kuala Lumpurin lentoasemalla

Selangorin eksotiikkaan pääset tutustumaan mukavasti ja vaivatta, kun vuokraat laadukkaan ajoneuvon Sixt Autovuokraamo Kuala Lumpurin lentoaseman toimipisteestä. Löydät laajasta ajoneuvovalikoimastamme taloudelliset sedanit kaupunkilomailuun, tilavat farmarit perhematkailuun, minibussit isomman seurueen kuljettamiseen ja näyttävät maasturit työmatkalle. Varaus onnistuu näppärästi verkkosivuillamme tai mobiilisovelluksellamme, jo kotisohvalla matkaa suunnitellessa. Tutustu samalla hyödyllisiin lisäpalveluihimme, kuten lasten turvaistuimiin, kätevään GPS-navigaattoriin ja lisäturviin. Edullisten hintojen ja vapaiden kilometrien lisäksi voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi ilmaiseksi, mikäli valitset maksun paikan päällä. Otathan ystävällisesti huomioon, ettemme voi taata yksittäistä ajoneuvomerkkiä, vaan valitsemasi ajoneuvokategorian.

Autonvuokraus Kuala Lumpurin lentoasemalla

Vilkas Kuala Lumpurin kansainvälinen lentoasema, lyhenne KUL, sijaitsee Sepangin kaupungissa, Selangorin osavaltiossa, noin 22 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Malesian pääkaupunkiin, Kuala Lumpuriin, ajaa lentoasemalta noin 50 minuutissa, mikäli mielii suoraan suuren kaupungin sykkeeseen. Kuala Lumpurin lentoaseman toimipisteemme sijaitsee lentoaseman pohjakerroksessa (Ground floor) ja D-osastolla (Block D). Seuraamalla opasteita tai kysymällä lentoaseman infopisteestä löydät varmimmin perille toimipisteellemme. Olemme joustava ajoneuvovuokraamo, joten voit sopia etukäteen noudosta ja palautuksesta myös aukioloaikojen ulkopuolelle.

Koe liikkumisen helppous ja vapaus laadukkailla Sixt Kuala Lumpurin lentoaseman ajoneuvoilla

Malesia on eksotiikkaa ja tekemistä pullollaan, ja Sixt Kuala Lumpurin lentoaseman vuokra-autoilla ehdit kokea enemmän. Pääkaupungissa on lukematon määrä erilaisia eksoottisia temppeleitä, ostosmahdollisuuksia ja kulttuuria, mutta lähiseutu tarjoaa myös paljon mielenkiintoista nähtävää. Noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista pohjoiseen on elefanttien suojelualue, Kuala Gandah, jossa voi ihastella mm. sirkuksista pelastettuja norsuja. Se sopii koko perheen päiväretkikohteeksi, ja vuokra-autossa kulkevat kätevästi vaihtovaatteet, eväät ja lastenhoitotarvikkeet. Historiasta kiinnostuneet voivat suunnata mukavan vuokra-autonsa etelään, kohti Malakkan kaupunkia. Noin parin tunnin ajomatkan päässä odottavat herkulliset makunautinnot, viehättävän kaunis kaupunkimiljöö, monet galleriat ja Town Square -aukion mielenkiintoiset museot. Löydätkö kaupungista kiinalaisia ja intialaisia vaikutteita? Autonvuokraus Kuala Lumpurin lentoaseman toimipisteestä kannattaa myös työmatkoilla, sillä voit kuljettaa seurueesi näyttävästi ensiluokkaisten ajoneuvojen kyydissä vaikkapa golfkentältä ravintoloihin. Sixt Yritysasiakaspalvelumme tekee mielellään tarjouksen, joka kattaa juuri teidän yrityksenne tarpeet ja toiveet.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 23:00
la. - su.09:00 - 17:00
Juhlapyhä09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kuala Lumpur Lentoasema KUL Lot No. 14, GF, Block D 64000 Selangor 2.747944, 101.713621 +60-387872834

Sixt-toimipiste Kuala Lumpur Lentoasema KUL

Lot No. 14, GF, Block D
64000 Selangor
 
Puhelinnro +60-387872834

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service