Autonvuokraus
Malta
Piilota
Malta
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Malta: Sixt Autovuokraamo

Autonvuokraus Sixtiltä Maltalla

Sixt autovuokraamot Maltalla tarjoavat sinulle helpon ja nopean autonvuokrauksen. Meiltä löydät kattavat aukioloajat ja kätevät toimipisteiden sijainnit, kilpailukykyiset hinnat sekä osaavan asiakaspalvelun, joka tarvittaessa auttaa sinua kysymyksissä koskien autonvuokrausta Maltalla. Lisäksi meiltä löydät joka budjettiin sopivan vuokra-auton helposti tunnetuimmilta merkeiltä. Saarella rankempaan maastoon voit valita esimerkiksi citymaasturin tai farmarin, kun taas minibussi kuljettaa koko porukan yhdessä paikasta toiseen. Jos puolestaan etsit vuokra-autoa joka on helppo pysäköidä ja kompakti ajaa voit valita sedanin. Tutustu myös valikoimaamme urheilu- ja avoautoja ja nauti vauhdin hurmasta! Otathan huomioon varatessasi, että emme pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian varausvaiheessa. Tutustu valikoimaamme vuokra-autoja ja varaa omasi helposti netissä! Autonvuokraus Maltalla on helppoa ja nopeaa!

Ajokulttuuri Maltalla

Saaren ajokulttuuri poikkeaa paikoin totutusta Suomessa. Saari on myös tiheään asuttu, joten liikenne saattaa olla melko vilkasta. Yleisiä kävelyreittejä on saarella melko vähän, joten auto on monesti helpoin kulkuväline. Saarella on eniten autoja suhteutettuna väkilukuun Euroopassa. Saarella on vasemmanpuoleinen liikenne, mutta siihen tottuu melko nopeasti. Paikalliset pitävät vauhdista ja liikennesääntöjä tulkitaan monesti eri tavoilla. Kommunikointi painottuu tööttäyksiin ja huutoihin. Ruuhkia syntyy erityisesti kaupungien keskustoihin ja tällöin liikkuminen on hidasta. Myös parkkipaikan löytäminen voi kaupungeissa olla haastavaa, kun taas kaupungien ulkopuolella helppoa. Saarella kadut ovat monesti mutkaisia ja kapeita, joten myös liikennesumia syntyy paikoin. Monet tiet kaupunkien ulkopuolella ovat kuoppaisia hiekkateitä. Vuokra-auto Maltalla helposti meiltä!

Kuumaa aurinkoa ja upeita maisemia

Malta koostuu useasta eri saaresta, joista suurimmat ovat asutut saaret Malta, Gozo ja Comino. Voit aloittaa pääsaareen tutustumisen esimerkiksi vuokraamalla auton suoraan saaren lentoasemalta, josta on noin 20 minuutin ajomatka pääkaupunki Vallettaan. Valletasta löydät paljon näkemistä, kuten kaupungin muurit ja portti sekä Pyhän Johanneksen katedraali. Tutustu myös satama-alueeseen ja Manoelin teatteriin, joka on yksi Euroopan vanhimmista. Jos puolestaan haluat tutustua kansainväliseen ja menevään St Juliansiin, löydät myös sieltä Sixt autovuokraamon Maltalla. Pääkaupunki Valletasta matkaa kertyy vain noin 8 kilometriä. St Juliansista, erityisesti Pacevillen alueelta löydät suuren valikoiman ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Jos puolestaan haluat rentoutua ja nauttia upeista maisemista kannattaa suunnata Gozon saarelle. Myös Gozon saarelta löydät Sixt toimipisteemme ja erityisesti vuokra-auton avulla pääset näkemään upeita paikkoja luonnon keskellä turistinähtävyyksien lisäksi. Autonvuokraus Maltalla on helpoin tapa aloittaa saariin tutustuminen!

 

Alueet, joilla on Sixt-toimipisteitä

 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service