Auton vuokraus toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Malta Luqa Lentoasema

* Hinnat on laskettu 07.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Malta Luqa Lentoasema alkaen 14.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Malta Luqa Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Ring Road Park East Lvl 1, LQA 4000 Luqa, Malta
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 20:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 20:00

Palvelumme toimipaikassa Malta Luqa Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Maltan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Maltan lentokentällä

Kun suunnittelet matkaa Maltalle, muista Sixt Autovuokraamo Maltan lentokentällä! Toimipisteemme sijaitsee lentokentän saapumisaulassa, ja matkasi voi alkaa. Tarjoamme vuokra-autoja Maltan lentokentällä moneen makuun. Budjettimatkailija valitsee taloudellisen henkilöauton, kun taas vaativampaan makuun tarjoamme tyylikkäät avoautot sekä vaihtelevaan maastoon sopivat maasturit. Kun matkustat perheen tai ison seurueen kanssa, vuokraa tilava farmari tai minibussi. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle varatun autokategorian, emme tiettyä automallia. Vieläkin mukavampaa ajosta tekee monipuoliset lisäpalvelumme, kuten GPS-navigaattorit, lastenistuimet sekä lukuisat vakuutuksemme. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Maltan lentokentällä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Autonvuokraus Maltan lentokentällä

Autonvuokraus Maltan lentokentällä

Maltan kansainvälinen lentokenttä on toiselta nimeltään Luqan lentokenttä ja lyhennettynä MLA. Lentokenttä sijaitsee Luqan kylässä, 8 kilometrin päässä pääkaupungista Vallettasta, 10 kilometrin päässä suurimmasta kaupungista Sliemasta ja 18 kilometrin päässä suosituimmasta rantakohteesta St. Paul's Baysta. Mihin tahansa suuntaatkin, lentokentältä on hyvät yhteydet ympäri Maltaa, ja kilometrit taittuvat helposti vuokra-auton kyydissä. Tarkista tämän hetkiset tarjouksemme, ja varaa vuokra-auto helposti joko netissä tai puhelimitse! Sixt tarjoaa turvallista ja mutkatonta autonvuokrausta Maltan lentokentällä.
Ota koko Malta haltuun Sixtin vuokra-autolla

Ota koko Malta haltuun Sixtin vuokra-autolla

Malta sijaitsee keskellä Välimerta, mikä tekee siitä aurinkovarman, merellisen kesäkohteen. Malta on kooltaan kompakti, mutta maastoltaan vaihteleva. Miksi et siis hyppäisi vuokra-autoon ja kiertäisi saaren eri kohteita omaan tahtiisi? Maltalla on värikäs historia, jonka ansiosta kohteesta löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia historiallisia nähtävyyksiä. Pääkaupunki Valletta on Unescon maailmanperintökohde, ja Unescon kohteisiin kuuluu myös esihistoriallinen, osaksi maanalainen Hal Saflienin pyhäkkö, joka sijaitsee vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Maltan lentokentältä.Maltan suosituin rantakohde on Bugibban, St. Paul's Bayn ja Qawran muodostama alue noin puolen tunnin ajomatkan päässä Vallettasta, jonka keskus on useita kilometrejä pitkä rantakatu. Sen varrelta löydät parhaat ravintolat, kahvilat ja matkamuistot rentouttavan rantapäivän päätteeksi. Malta tarjoaa tekemistä aktiivilomailijalle sekä lapsiperheille loman jokaiseksi päiväksi. Maltalla voit harrastaa muun muassa vesiurheilua, sukeltamista, ratsastusta ja golfia. Maltan luonto tarjoaa myös hulppeita näköalapaikkoja, kuten Dinglin rantakalliot. Aja puoli tuntia pääkaupungista lounaaseen ja nauti upeista maisemista Dinglillä. Valitse mieleisesi nähtävyydet vapaasti, sillä tarjoamme rajoittamattomat ajokilometrit. Sixt toivottaa sinulle hauskaa matkaa!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Malta Luqa Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,3
Perustuu 319 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,5)
Ajoneuvon palautus
(4,5)
Matka Sixtille
(4,3)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Malta Luqa Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Malta Luqa Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Malta Luqa Lentoasema

    Näytä lisää