Auton vuokraus maassa Malta

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Malta

Suosituin kohteessa Malta

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Malta Luqa Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Malta

Autonvuokraus Sixtiltä Maltalla

Autonvuokraus Sixtiltä Maltalla

Sixt autovuokraamot Maltalla tarjoavat sinulle helpon ja nopean autonvuokrauksen. Meiltä löydät kattavat aukioloajat ja kätevät toimipisteiden sijainnit, kilpailukykyiset hinnat sekä osaavan asiakaspalvelun, joka tarvittaessa auttaa sinua kysymyksissä koskien autonvuokrausta Maltalla. Lisäksi meiltä löydät joka budjettiin sopivan vuokra-auton helposti tunnetuimmilta merkeiltä. Saarella rankempaan maastoon voit valita esimerkiksi citymaasturin tai farmarin, kun taas minibussi kuljettaa koko porukan yhdessä paikasta toiseen. Jos puolestaan etsit vuokra-autoa joka on helppo pysäköidä ja kompakti ajaa voit valita sedanin. Tutustu myös valikoimaamme urheilu- ja avoautoja ja nauti vauhdin hurmasta! Otathan huomioon varatessasi, että emme pysty takaamaan tiettyä automallia, ainoastaan autokategorian varausvaiheessa. Tutustu valikoimaamme vuokra-autoja ja varaa omasi helposti netissä! Autonvuokraus Maltalla on helppoa ja nopeaa!
Ajokulttuuri Maltalla

Ajokulttuuri Maltalla

Saaren ajokulttuuri poikkeaa paikoin totutusta Suomessa. Saari on myös tiheään asuttu, joten liikenne saattaa olla melko vilkasta. Yleisiä kävelyreittejä on saarella melko vähän, joten auto on monesti helpoin kulkuväline. Saarella on eniten autoja suhteutettuna väkilukuun Euroopassa. Saarella on vasemmanpuoleinen liikenne, mutta siihen tottuu melko nopeasti. Paikalliset pitävät vauhdista ja liikennesääntöjä tulkitaan monesti eri tavoilla. Kommunikointi painottuu tööttäyksiin ja huutoihin. Ruuhkia syntyy erityisesti kaupungien keskustoihin ja tällöin liikkuminen on hidasta. Myös parkkipaikan löytäminen voi kaupungeissa olla haastavaa, kun taas kaupungien ulkopuolella helppoa. Saarella kadut ovat monesti mutkaisia ja kapeita, joten myös liikennesumia syntyy paikoin. Monet tiet kaupunkien ulkopuolella ovat kuoppaisia hiekkateitä. Vuokra-auto Maltalla helposti meiltä!
Kuumaa aurinkoa ja upeita maisemia

Kuumaa aurinkoa ja upeita maisemia

Malta koostuu useasta eri saaresta, joista suurimmat ovat asutut saaret Malta, Gozo ja Comino. Voit aloittaa pääsaareen tutustumisen esimerkiksi vuokraamalla auton suoraan saaren lentoasemalta, josta on noin 20 minuutin ajomatka pääkaupunki Vallettaan. Valletasta löydät paljon näkemistä, kuten kaupungin muurit ja portti sekä Pyhän Johanneksen katedraali. Tutustu myös satama-alueeseen ja Manoelin teatteriin, joka on yksi Euroopan vanhimmista. Jos puolestaan haluat tutustua kansainväliseen ja menevään St Juliansiin, löydät myös sieltä Sixt autovuokraamon Maltalla. Pääkaupunki Valletasta matkaa kertyy vain noin 8 kilometriä. St Juliansista, erityisesti Pacevillen alueelta löydät suuren valikoiman ravintoloita, baareja ja yökerhoja. Jos puolestaan haluat rentoutua ja nauttia upeista maisemista kannattaa suunnata Gozon saarelle. Myös Gozon saarelta löydät Sixt toimipisteemme ja erityisesti vuokra-auton avulla pääset näkemään upeita paikkoja luonnon keskellä turistinähtävyyksien lisäksi. Autonvuokraus Maltalla on helpoin tapa aloittaa saariin tutustuminen!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Malta

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Malta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Malta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Malta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Malta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,1
Perustuu 412 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,4)
Matka Sixtille
(4,3)
Ajoneuvon palautus
(4,2)

Latest premium additions to the fleet

BMW X1 Aut.
BMW X1 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Malta

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Malta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Malta?

Tutustu toimipisteisiimme kohdemaassa Malta

Näytä lisää

Tutustu lentokenttämme sijainteihin kohdemaassa Malta

Näytä lisää