Autonvuokraus
Malta Luqa Lentoasema
Piilota
Malta // Luqa // Malta Luqa Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Malta Luqa Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa MT +356-21490003
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: MLA
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Maltan lentokentällä

Kun suunnittelet matkaa Maltalle, muista Sixt Autovuokraamo Maltan lentokentällä! Toimipisteemme sijaitsee lentokentän saapumisaulassa, ja matkasi voi alkaa. Tarjoamme vuokra-autoja Maltan lentokentällä moneen makuun. Budjettimatkailija valitsee taloudellisen henkilöauton, kun taas vaativampaan makuun tarjoamme tyylikkäät avoautot sekä vaihtelevaan maastoon sopivat maasturit. Kun matkustat perheen tai ison seurueen kanssa, vuokraa tilava farmari tai minibussi. Huomaathan varausta tehdessäsi, että takaamme sinulle varatun autokategorian, emme tiettyä automallia. Vieläkin mukavampaa ajosta tekee monipuoliset lisäpalvelumme, kuten GPS-navigaattorit, lastenistuimet sekä lukuisat vakuutuksemme. Mikäli sinulla herää kysyttävää autonvuokrauksesta Maltan lentokentällä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Autonvuokraus Maltan lentokentällä

Maltan kansainvälinen lentokenttä on toiselta nimeltään Luqan lentokenttä ja lyhennettynä MLA. Lentokenttä sijaitsee Luqan kylässä, 8 kilometrin päässä pääkaupungista Vallettasta, 10 kilometrin päässä suurimmasta kaupungista Sliemasta ja 18 kilometrin päässä suosituimmasta rantakohteesta St. Paul's Baysta. Mihin tahansa suuntaatkin, lentokentältä on hyvät yhteydet ympäri Maltaa, ja kilometrit taittuvat helposti vuokra-auton kyydissä. Tarkista tämän hetkiset tarjouksemme, ja varaa vuokra-auto helposti joko netissä tai puhelimitse! Sixt tarjoaa turvallista ja mutkatonta autonvuokrausta Maltan lentokentällä.

Ota koko Malta haltuun Sixtin vuokra-autolla

Malta sijaitsee keskellä Välimerta, mikä tekee siitä aurinkovarman, merellisen kesäkohteen. Malta on kooltaan kompakti, mutta maastoltaan vaihteleva. Miksi et siis hyppäisi vuokra-autoon ja kiertäisi saaren eri kohteita omaan tahtiisi? Maltalla on värikäs historia, jonka ansiosta kohteesta löytyy toinen toistaan mielenkiintoisempia historiallisia nähtävyyksiä. Pääkaupunki Valletta on Unescon maailmanperintökohde, ja Unescon kohteisiin kuuluu myös esihistoriallinen, osaksi maanalainen Hal Saflienin pyhäkkö, joka sijaitsee vain noin viiden minuutin ajomatkan päässä Maltan lentokentältä.

Maltan suosituin rantakohde on Bugibban, St. Paul's Bayn ja Qawran muodostama alue noin puolen tunnin ajomatkan päässä Vallettasta, jonka keskus on useita kilometrejä pitkä rantakatu. Sen varrelta löydät parhaat ravintolat, kahvilat ja matkamuistot rentouttavan rantapäivän päätteeksi. Malta tarjoaa tekemistä aktiivilomailijalle sekä lapsiperheille loman jokaiseksi päiväksi. Maltalla voit harrastaa muun muassa vesiurheilua, sukeltamista, ratsastusta ja golfia. Maltan luonto tarjoaa myös hulppeita näköalapaikkoja, kuten Dinglin rantakalliot. Aja puoli tuntia pääkaupungista lounaaseen ja nauti upeista maisemista Dinglillä. Valitse mieleisesi nähtävyydet vapaasti, sillä tarjoamme rajoittamattomat ajokilometrit. Sixt toivottaa sinulle hauskaa matkaa!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 20:00
Juhlapyhä08:00 - 20:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Malta Luqa Lentoasema MLA Ring Road Park East Lvl 1 LQA 4000 Luqa 35.849704, 14.495153 +356-21490003

Sixt-toimipiste Malta Luqa Lentoasema MLA

Ring Road Park East Lvl 1
LQA 4000 Luqa
 
Puhelinnro +356-21490003

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service