Autonvuokraus
Agadir
Piilota
Marokko // Agadir
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Agadir

Aurinkoisen eksoottinen Marokko tulee helposti tutuksi, kun matkaohjelmaan kuuluu autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Agadirissa. Laadukkailla ja uusilla ajoneuvoilla ajaa mukavasti niin työ- kuin lomamatkatkin. Tilavat farmarit kuljettavat mukanaan väljästi koko perheen ja matkatavarat, kun näyttävyyttä halajavat voivat valita urheilu- tai avoautoluokan. Yllätä vaikka tuore avioparisi avoautolla ja hemmottele häntä Marokon auringon alla. Liikematkat sujuvat huoletta ilmastoiduilla ja näyttävillä maastureilla.

 
 • Agadir Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Agadir Airport
  80000 Agadir Maroc

  ma. - su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  24 h nouto
  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Agadir Linja-autoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Avenue Abderrahim Bouabid
  88000 Agadir

  ma. - la.09:00 - 19:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Agadir Taghazout

  Sixt Autonvuokraus
  Village Taghazout
  80022 Agadir

  ma. - la.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Koe viileän laadukasta kyytiä Sixt Autovuokraamo Agadirin ajoneuvoilla

Me Sixtillä panostamme laatuun, jotta sinä voisit nauttia täysillä matkastasi autoillen. Ajoneuvomme ovat perusvarustuksiltaan kattavat, ja niitä voi varustaa sopivammaksi lisävarusteilla. Valitse perheen pienimmäisten turvaksi lastenturvaistuimet, vieraampien tieosuuksien pelastajaksi GPS-navigaattori, ja jaa ajonautinto muillekin lisäkuljettajapalvelun avulla. Lisäturvapalvelut antavat mielenrauhaa mahdollisten yllättävien tilanteiden varalle. Tutustu lisävarusteisiin ja erinomaisiin tarjouksiimme internetissä, ja tee varaus jo tänään! Otathan ystävällisesti huomioon autoa varatessasi, että takaamme autokategorian, emme yksittäistä ajoneuvomerkkiä.

Anna seikkailun viedä - ota allesi vuokra-auto Agadirista!

Suosittu lomailukohde Agadir sijaitsee Marokon lounaisosassa, Atlantin rannalla. Kaupunki tarjoaa kiehtovia kävelykohteita, kuten Souk el Hadin basaari kaikkine tuoksuvine mausteineen ja käsitöineen, ja merenranta promenadi upeine maisemineen. Sixt Autovuokraamo Agadir auttaa sinua, joka olet jo nähnyt kaupungin ja lekotellut auringossa, ja kaipaat lisää koettavaa. Perheelliset voivat ajella tilavalla farmarilla Krokotiilipuistoon kiljahtelemaan ihmetyksestä, ja matkaakin sinne on kaupungista vain noin 15 kilometriä. Ajoneuvossa kulkevat näppärästi mukana vaihtovaatteet ja lastentarvikkeet, ja päiväunetkin voi matkalla ottaa. Suuren kaupungin sykettä, kulttuuria, ja vaaleanpunaista väriä on tarjolla noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Marrakechissa. Ihastele ainakin Jardin Marodelle -puutarhaa ja sen vieressä sijaitsevaa Yves Saint Laurentin museota.

Autonvuokraus Agadirissa kannattaa, mikäli kaipaat matkaltasi aktiivisuutta. Kuljeta vaikkapa vesiaktiviteettivarusteet mukanasi kätevästi vuokra-auton kyydissä ja suuntaa kohti Agadirin pohjoispuolella, noin 24 kilometrin päässä sijaitsevaa Taghazoutin rantaa. Tai pakkaa ajoneuvoon patikointivarusteet, eväät ja vettä, ja suuntaa Paradise Valleyn nimensä mukaisiin henkeäsalpaaviin maisemiin. Äläkä unohda uimavarusteita, sillä seudulla on uintikelpoinen luonnonvesiallas! Liikematkatkin sujuvat miellyttävästi, kun kuljetat seuruettasi Sixt Autovuokraamo Agadirin laadukkailla vuokra-autoilla. Neuvottelut voi hoitaa leppoisasti jollakin lähialueen korkealuokkaisista golf-radoista, joille ajaa noin 20 minuutissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service