Auton vuokraus maassa Marokko

 

Paikkoja joista voit aloittaa matkasi maassa Marokko

Suosituin kohteessa Marokko

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Casablanca Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Tutustu kohdemaahan Marokko

Sixt autonvuokraus Marokossa

Sixt autonvuokraus Marokossa

Autonvuokraus Marokossa jostakin Sixtin lukuisista toimipisteistä on hyvä ajatus, mikäli maahan haluaa tutustua vaivattomasti hieman laajemmallakin alueella ja saada matkastaan irti kaiken mahdollisen. Sixtin toimipisteitä löytyy ympäri maata ja joissakin kaupungeissa, kuten pääkaupunki Rabatissa, Tangierissa, Marrakechissa ja Casablancassa toimipisteitä on useampiakin. Lisäksi toimipisteitämme löytyy esimerkiksi Nadorista, Essaouirasta ja Fesistä. Kaikkien toimipisteidemme vuokra-autovalikoimaan kuuluu henkilöautoja ja farmareita sekä useimmiten myös maastureita. Esimerkiksi Casablancan lentoaseman toimipisteestämme saatavilla on myös pakettiautoja ja Agadirin lentoasemalta urheilu- ja avoautoja.Kaikissa autovuokraamoissamme Marokossa sinulla on myös mahdollisuus hankkia erilaisia lisäpalveluita tai lisäturvaa, jotka varmistavat matkasi sujuvan kulun.Helpoiten hoidat autonvuokrauksen Marokosta etukäteen netissä, soittamalla tai mobiisovelluksellamme. Huomioi kuitenkin, että emme pysty takaamaan vuokra-autosta käyttöösi tiettyä merkkiä tai mallia, mutta sen sijaan takaamme sinulle valitsemasi kategorian mukaisen ajoneuvon.
Vuokra-autolla Marokossa turvallisesti

Vuokra-autolla Marokossa turvallisesti

Marokon liikenne poikkeaa suomalaisesta melkoisesti ja turvallisen matkan varmistamiseksi siihen onkin syytä tutustua hieman etukäteen. Marokon tieverkosto on kuitenkin erinomainen ja sen yhteispituus on jopa 60 000 kilometriä. Maassa tiekyltit ovat niin arabiaksi kuin ranskaksikin ja etäisyydet ilmoitetaan kilometreinä. Liikenne maassa taas on oikeanpuoleinen.Taajamissa nopeusrajoitus on 30 tai 40 km/h, mutta rajoituksia ei välttämättä noudateta kovin kuuliaisesti. Maanteillä ja moottoriteillä nopeusrajoitus sen sijaan on 100 tai 120 km/h. Moottoritiet ovat maassa hyvinhoidettuja ja helppokulkuisia. Maksullisilla moottoriteillä liikenne on myös hiljaista.Mikäli mahdollista, on pimeällä syytä pyrkiä välttämään ajamista maanteillä tai ainakin noudattaa varovaisuutta, sillä lukuisat ajoneuvot ajavat teillä ilman valoja ja lisäksi ajoneuvoja pysäköidään teille. On myös syytä kiinnittää huomiota tietä ylittäviin ihmisiin ja eläimiin, sekä teiden kuoppiin ja kiviin. Lisäksi on syytä huomata, että turvavöiden käyttö maassa on pakollista ja lasten tulee istua takapenkillä.
Autovuokraamomme Marokossa takaavat upean matkaelämyksen

Autovuokraamomme Marokossa takaavat upean matkaelämyksen

Marokon seitsemän moottoritietä tarjoavat oivan mahdollisuuden tutustua maahan vuokra-autolla kattavasti, sillä teiden kautta kulku onnistuu ripeästi niin länsirannikkolle kuin vuoristoiseen sisämaahankin. Eräs maan upeimmista maisemareiteistä kulkee moottoriteiden A1 ja A3 kautta Tangierista Casablancaan ja reitiltä on helppo poiketa myös muihin matkan varrella sijaitseviin kaupunkeihin, tai vaikkapa kauniille länsirannikon hiekkarannoille.Ajomatka Marrakechista Casablancaan ja sieltä edelleen Fesin tai Mekensin kaupunkiin on myös ajamisen arvoinen, sillä reitillä pääsee vierailemaan niin maan suosituilla turisialuiella kuin upeilla kulttuurialueillakin. Vuokra-autolla myös päiväretket Atlasvuorille sujuvat vaivattomasti.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa maassa Marokko

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Marokko?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marokko sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marokko.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Marokko?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 2069 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista maassa Marokko

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Marokko?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Marokko?