Auton vuokraus toimipisteestä Marrakech Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Marrakech Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Marrakech Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Marrakech Lentoasema

Osoite

Marrakech Menara Airport, 40160 Marrakech, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Marrakech Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Marrakechin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Marrakechin lentokentällä

Sixt Autovuokraamosta Marrakechin lentokentältä saat kätevästi käyttöösi vuokra-auton, jolla pääset aloittamaan matkasi vaivattomasti heti lentokentälle saavuttuasi. Sixt-toimipisteemme sijaitsee lentokentän sisällä, joten sinun ei tarvitse lähteä etsimään vuokra-autoa kaukaa, vaan saat vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Valikoimastamme löydät juuri tarkoitukseesi sopivan vuokra-auton, ja joustava asiakaspalvelumme on aina apunasi. Kysy asiakaspalvelustamme lisää, mikäli tarvitset ajopeliisi lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan farmarin tai hankaliin olosuhteisiin sopivan maasturin. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia.
Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä

Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä

Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä on hyvä ratkaisu silloin, kun haluat aloittaa matkasi välittömästi lentokentälle saavuttuasi omien aikataulujesi mukaan. Marrakechin lentokentältä on matkaa Marrakechin kaupunkiin noin yhdeksän kilometriä, ja matka taittuu vuokra-autolla noin kahdessakymmenessä minuutissa. Marrakechin lentokentän kansainvälinen lyhenne on RAK. Autonvuokraus Marrakechin lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus joko nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Lentosi saavuttua voit noutaa vuokra-auton lentokentällä sijaitsevasta SIxt Autovuokraamosta. Myös Marrakechin kaupungissa on Sixt-toimipiste, joten laadukkaat vuokra-autot ovat kättesi ulottuvilla koko matkasi ajan.
Koe kaunis yliopistokaupunki täynnä elämää vuokra-autosta käsin

Koe kaunis yliopistokaupunki täynnä elämää vuokra-autosta käsin

Autonvuokraus lentokentältä on helppo ja mukava tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Marokkoon ja Marrakechin kauniiseen kaupunkiin. Marrakech on yliopistokaupunki Marrakesh-Safin alueella ja kaupunki sijaitsee Atlasvuorten juurella. Marrakechin kaupungin perusti Almoravidi Yusuf ibn Tashfin vuonna 1062, ja kaupunki toimi maurien pääkaupunkina 100-1200 luvuilla. Vuokra-autolla hurautat lentokentältä kaupunkiin tuossa tuokiossa, ja pääset aloittamaan matkasi kaikessa rauhassa, omien aikataulujesi mukaan. Vieraile vuokra-autolla myös Marrakechin medinassa, jota ympäröi vaikuttava, 12 kilometrin pituinen muuri. Alueelta löydät myös Kutubijan moskeijan, joka on sekin ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde. Matkamuistot saat hankittua mukaasi Djemaa el-Fnan basaarista, joka on vanhassa kaupungissa sijaitseva, koko Afrikan vilkkain basaarialue. Basaarilla pääset näkemään aitoa afrikkalaista torikulttuuria sekä tekemään löytöjä. Aukion pohjoispuolelta alkavat medinan Souk-markkinat. Ota vuokra-auto käyttöösi heti lentokentälle saavuttuasi, ja pääset kätevästi ja vaivattomasti tutustumaan sekä näihin että moniin muihin mielenkiintoisiin kohteisiin mukavasti vuokra-auton ratissa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marrakech Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marrakech Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marrakech Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marrakech Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marrakech Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 427 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marrakech Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marrakech Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marrakech Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Marrakech Lentoasema

Näytä lisää