Auton vuokraus toimipisteestä Marrakech

 

Ohjeet toimipisteeseen Marrakech

Osoite

9 Bd el Mansour Eddahibi, 40 000 Marrakech, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
09:00 - 13:00 14:00 - 19:00
La
09:00 - 13:00

Palvelumme toimipisteessä Marrakech

Matkustamisen iloa Sixt Marrakechista

Matkustamisen iloa Sixt Marrakechista

Matkasi Marrakechiin saa miellyttävän alun ottamalla osaksi matkaohjelmaasi autonvuokraus Marrakechin toimipisteeltämme. Sixt Autovuokraamo Marrakechin löydät keskeiseltä paikalta ostosalueen ja hotellien läheisyydestä. Mikäli saavut Marrakechiin junalla, on Marrakechin rautatieasema vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Vuokra-auto Marrakechin toimipisteeltämme on helppo tapa suunnata liiketapaamiseen tai tutustua marokkolaiseen elämänmenoon loman merkeissä. Lähde tutustumaan vuokra-autollasi Punaiseksi Kaupungiksikin kutsuttuun Marrakechiin, ja suuntaa ensimmäisenä vaikkapa noin kymmenen minuutin ajomatkan päähän ihastelemaan vaikuttavaa Koutoubian moskeijaa.Jatka matkaasi edelleen johonkin Marrakechin viihtyisistä ravintoloista, joissa pääset herkuttelemaan suussa sulavalla marokkolaisella perinneruoalla. Populaarikulttuurin ystäville mielenkiintoista nähtävää koko päiväksi tarjoaa neljän tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Ouarzazaten kaupunki, joka tunnetaan maailmanluokan elokuvien kuvauspaikkana. Vuokra-ajoneuvojen tarjonnastamme löydät Marokon-matkallesi vuokra-auton tilanteeseen kuin tilanteeseen. Katumaasturin avulla kilometrit taittuvat tasaisen varmasti myös Marrakechin kaupunkialueen ulkopuolella, kun taas kaupungin sisäiseen ajoon ja vilkkaille kaduille soveltuu mainiosti kompaktimpi henkilöauto. Jopa yhdeksän hengen seurueet kulkevat näppärästi yhdellä kertaa niin liiketapaamisiin kuin vapaapäivän viettoonkin, kun vuokraat käyttöönne avaran minibussin.
Näe Marrakechin parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Näe Marrakechin parhaat puolet Sixtin vuokra-autolla

Autonvuokraus Marrakechissa mahdollistaa sujuvan liikkumisen matkallasi Marokkoon, ja vuokra-auton avulla pääset tutustumaan kaupunkiin rauhassa ja itsenäisesti omien aikataulujesi mukaan. Autonvuokraus Marrakechin toimipisteeltämme käy käden käänteessä varauspalvelumme avulla, ja samalla kertaa voit valita käyttöösi myös lisäpalvelut matkasi ajaksi. Autonvuokraushintaan kuuluvien turvien ohella lisävarmuutta matkantekoon tuovat halutessasi esimerkiksi lasi- ja rengasturva tuulilasiin ja renkaisiin kohdistuvien vaurioiden varalta. Isommille seurueille mukava vaihtoehto voi olla lisäkuljettajaominaisuuden valinta, mikä mahdollistaa kuskin vaihtamisen matkan aikana. Tutustu myös muihin kattaviin lisäpalveluihimme Sixt Marrakechissa ja valitse omasi viihtyisää matkantekoa varten. Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että varauksen kohteena on tietty ajoneuvoluokka, mutta yksittäistä automallia emme voi taata. Tervetuloa kokemaan ystävällinen ja palveleva autonvuokraus Marrakechin toimipisteellemme!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Marrakech

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Marrakech?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marrakech sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Marrakech.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Marrakech?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 104 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Renegade
Jeep Renegade

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Marrakech

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Marrakech?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Marrakech?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Marrakech

Näytä lisää