Auton vuokraus alueella Marrakech

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Marrakech

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Marrakech Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Marrakech

Sixt Autovuokraamo Marrakechista löydät vuokra-autoja moneen makuun

Sixt Autovuokraamo Marrakechista löydät vuokra-autoja moneen makuun

Kun haluat tutustua Marokon värikkääseen helmeen Marrakechiin, autonvuokraus Sixtiltä on näppärin tapa saada tästä upeasta kaupungista kaikkein paras irti! Vuokra-autollamme karautat tutkimaan kiehtovaa Marokkoa laajemminkin ja saat matkastasi vieläkin antoisamman kokemuksen. Voit tutustua kattavaan autovalikoimaamme jo ennen matkaa verkkosivuillamme, ja löydät meiltä monenlaisia eri ajoneuvoja, joista voit valita sopivimman tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen. Autokalustomme vuokraus sujuu myös jouhevasti netissä, mobiilisovelluksellamme tai tietenkin halutessasi paikan päällä. Haluamme auttaa sinua tekemään matkastasi parhaan mahdollisen, joten käänny vain puoleemme, jos voimme jotenkin auttaa! Ulkomailla matkustaessa on tärkeää voida luottaa vuokra-autoonsa ja sen turvallisuuteen. Kaikki Sixt Autovuokraamomme ajoneuvot ympäri maailmaa ovat viimeisen päälle huollettuja ja merkkiensä uusimpia malleja ja näin on tietenkin myös Marrakechissä. Tässä toimipisteessä tarjoamme asiakkaidemme käyttöön niin henkilöautoja, farmareita kuin maastureitakin tarpeista ja mieltymyksistä riippuen ja valittavanasi on luonnollisesti myös monipuolisia lisäpalveluja matkantekoasi helpottamaan. Vapaiden kilometrien ansiosta voit lähteä tutkia tätä kiehtovaa Pohjois-Afrikan maata laajemminkin, ja vakuutuksista saat lisäturvaa matkaasi. GPS-navigaattori on aina hyvä valinta vieraammilla mannuilla huristaessa, kun tiedät löytäväsi perille tiukimmassakin paikassa. Pyydämme ystävällisesti ottamaan huomioon varausta tehdessäsi, että emme voi luvata jotakin tiettyä merkkiä tai mallia, vaan ainoastaan ajoneuvon kategorian.
Vuokra-autolla kartoitat Marrakechin ja Marokon omassa aikataulussasi

Vuokra-autolla kartoitat Marrakechin ja Marokon omassa aikataulussasi

Turistien suorima Marrakech sijaitsee Pohjois-Afrikan Marokossa ja koostuu vanhasta kaupungista medinasta, jota ympäröi 12 kilometriä pitkä muuri, sekä uudesta kaupungista. Pääaukio Djemaa el-Fna eli paikallisittain La Place, on kuuluisa soukien eli basaarien täyttämä markkinapaikka, ja kaupungin päänähtävyyksiä Kutubijan moskeijan ohella. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat Bahian palatsi juutalaiskorttelin Mellahin vieressä tai Yves Saint-Laurentin museo. Autonvuokraus on näppärä tapa tutustua maahan laajemminkin, sillä voit karauttaa Marrakechista halutessasi tutustumaan Essaouiran vanhaan kaupunkiin medinaan, toiseen suosittuun lomakohteeseen Agadiriin tai klassikkoelokuvasta tuttuun, maan suurimpaan kaupunkiin Casablancaan. Sixt Autovuokraamon vuokra-autolla valloitat kiehtovan Pohjois-Afrikan Marrakechin omassa aikataulussasi, kokonaan omien kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Marrakech
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Marrakech?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Marrakech sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Marrakech.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Marrakech?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Marrakech. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,7
Perustuu 437 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Marrakech
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Marrakech?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Marrakech?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Marrakech?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Marrakech

Näytä lisää