Auton vuokraus toimipisteestä Nador Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Nador Lentoasema

Osoite

Aeroport Nador Laroui, 62000 Nador, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Nador Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Nadorin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Nadorin lentokentällä

Tutustu Marokon pohjoiseen helmeen, rannikkokaupunki Nadoriin, kätevästi ja mukavasti hankkimalla allesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Nadorin lentokentältä. Perille saavuttuasi autonvuokraus Nadorin lentokentällä käy näppärästi, ja saat samantien vapauden nauttia vaikkapa merenrantateistä tai 160 000 asukkaan kaupungin sykkeestä. Nadorin lentokenttä sijaitsee noin 26 kilometriä Nadorin kaupungista etelään. Valittavanasi ovat Sixtin vuokra-autot muhkeasti varustelluista maastoautoista aina näppäriin, kaupunkiajeluun sopiviin henkilöautoihin. Olitpa sitten työmatkalla tai huvittelureissulla ystäviesi kanssa, löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon. Vuokra-autoa varatessasi takaamme autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli menojalka vipattaa halki Marokon, voit palauttaa vuokra-auton kätevästi toiseen Sixt-pisteeseemme.
Autonvuokraus Nadorin lentokentällä

Autonvuokraus Nadorin lentokentällä

Yhden terminaalin lentokenttärakennus, Nadorin lentokenttä, lyhenteeltään NDR, on jaettu samassa tasossa lähtö- ja tuloterminaaleihin. Varaamalla Sixt-vuokra-auton jo lähtiessä internetistä tai asiakaspalveluun soittamalla, varmistat mielenrauhan sekä sujuvan auton noudon lentokentälle saapuessasi. Lentokentältä ajelee noin 40 minuutissa Nadorin kaupunkiin, missä tiet ovat hyvässä kunnossa ja viitoitettu arabiaksi ja ranskaksi. Kaupungin ja lentokentän välillä ei ole julkista liikennettä, joten täällä vuokra-auto on vapauttava ja huoleton vaihtoehto takseille.
Koe Alboráninmeri, kalaruokaravintolat ja itämainen mystiikka apunasi Sixtin vuokra-auto

Koe Alboráninmeri, kalaruokaravintolat ja itämainen mystiikka apunasi Sixtin vuokra-auto

Nadorissa käydessä on ehdottomasti tutustuttava kalaruokaravintoloihin, jotka saavat herkulliset antimensa Alboráninmerestä. Perheellisten, kiireettömien, luonnonystävien sekä rentoutujien on otettava suuntima Gourougoun vuorelle, joka tarjoaa lähes kaikkea kaikille. Vuori sijaitsee miellyttävän ajomatkan, 8 kilometrin päässä Nadorin kaupungista, ja perillä on upeita maisemia yli kaupungin. Pikkulapset ihastuvat ikihyviksi eläimistä, joita Gourougoulla on mahdollista nähdä. Työmatkalaiset löytävät Nadorista useita tasokkaita yö- ja kokouspaikkoja, ja Marokon hyväkuntoiset tiet vievät mukavasti kaupungista toiseen, etenkin kun käytössä on ilmastointi ja navigaattori. Autonvuokraus Nadorin lentokentällä hyödyttää myös shoppailusta kiinnostuneita, jotka ottavat sieltä alleen kompaktin kokoisen vuokra-auton, hurauttaen näppärästi kaupungin ostoskeskuksesta toiseen. Matkalta kannattaa ostaa kotiin viemisiksi mattoja, mausteita ja käsitöitä. Shoppailun ja hauskanpidon tai työpalaverin venähtäessä aamutunneille voi olla huoletta vuokra-auton suhteen, sillä Sixt vuokra-auton voi palauttaa ympäri vuorokauden. Teitä pelkäämättömälle voi suositella Afrikantähti-lautapelistä tuttua, värikästä satamakaupunki Tangeria. Nadorista on sinne matkaa noin 400 kilometriä, ja matka kiemurtelee meren läheisyydessä, joten tilaisuuden tullen kannattaa pysähtyä ja nautiskella maisemista.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Nador Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Nador Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Nador Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Nador Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Nador Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,9
Perustuu 143 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Nador Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Nador Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Nador Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Nador Lentoasema

    Näytä lisää