Auton vuokraus toimipisteestä Fez Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Fez Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Fez Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Fez Lentoasema

Osoite

Fez Int. Airport, 30000 Fes, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Fez Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Fesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Fesin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Fesin lentokentällä on loistava tapa aloittaa tutustuminen kiehtovaan Marokkoon. Autonvuokraus Fesin lentokentällä on helppoa, ja sen ansiosta voit aloittaa matkasi ilman turhia rajoitteita liikkumisen suhteen. Voit valita käyttöösi kompaktin henkilöauton, tilavan farmarin tai maasturin vaativiin olosuhteisiin. Oli tarpeesi vuokra-autolle mikä hyvänsä, joustava asiakaspalvelumme auttaa sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivan vuokra-auton. Voit kysyä asiakaspalvelustamme myös mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, emme tarkkaa merkkiä tai mallia. Autovuokraamo sijaitsee kätevästi saapuvien lentojen aulassa lentokentällä.
Autonvuokraus Fesin lentokentällä

Autonvuokraus Fesin lentokentällä

Fesin lentokenttä sijaitsee noin kahdentoista kilometrin ja kahdenkymmenen minuutin ajomatkan päässä Fesin kaupungista. Lentokenttä tunnetaan myös Fes-Saisin lentokenttänä, ja sen kansainvälinen lyhenne on FEZ. Huomioithan, että kaupungin keskustassa ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä, joten autonvuokraus kannattaa tehdä jo lentokentällä. Autonvuokraus Fesin lentokentällä käy helposti ja kätevästi: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse. Saavuttuasi lentokentälle seuraa Sixt-kylttejä, ja päädyt toimipisteelle saaden vuokra-auton heti käyttöösi.
Koe kiehtova Fes monipuolisimmin vuokra-autolla liikkuen

Koe kiehtova Fes monipuolisimmin vuokra-autolla liikkuen

Autonvuokraus Fesin lentokentällä varmistaa, että pystyt liikkumaan ilman turhia rajoituksia ja saamaan mahdollisimman paljon irti vierailustasi Marokkoon. Ota vuokra-auto käyttöösi jo heti lentokentällä Sixt Autovuokraamosta, ja lähde tutustumaan Fesin lukuisiin nähtävyyksiin. Fes on Marokon pohjoisosassa sijaitseva kaupunki, joka perustettiin 700-luvulla. Fes-joki virtaa vanhan kaupungin läpi, ja kaupunki sijaitsee laakson pohjalla. Vuokra-autolla voit ajaa katsomaan vaikkapa upeaa Medersa Bou Inania -moskeijaa, joka rakennettiin vuosina 1350-1357 sulttaani Bou Inanin toimesta. Vuokra-auto allasi voit myös käydä tutustumassa Fes el Balin medinaan, ihaillen sen kauniita historiallisia rakennuksia. Borj Nordin alueella puolestaan voit käydä katsomassa 1500-luvulla rakennettua linnoitusta ja sen sisällä olevaa upeaa asemuseota. Museovierailun jälkeen voit kiivetä kukkuloille tutkimaan hauta-alueen vaikuttavia raunioita. Batha-museossa voit nähdä perinteistä marokkolaista käsityöosaamista. Museon sisäpihalla on myös kaunis puutarha, joka on täynnä vehreitä puita, joiden lomassa on tunnelmallista käyskennellä. Nämä ja monet muut nähtävyydet ovat ulottuvillasi kaikkein helpoimmin, kun vuokraat käyttöösi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Fez Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Fez Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Fez Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Fez Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Fez Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 226 arvosteluun
Matka Sixtille
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Compass
Jeep Compass
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Fez Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Fez Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Fez Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Fez Lentoasema

Näytä lisää