Auton vuokraus alueella Fes

 

Suosituin kohteessa Fes

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Fez Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Fes

Autonvuokraus Fésissä turvaa matkasi

Autonvuokraus Fésissä turvaa matkasi

Sixt Autovuokraamo Marokon Fésissä palvelee autonvuokraajaa monenlaisissa ajoneuvotarpeissa. Kauttamme voit vuokrata tarpeidesi ja halujesi mukaisen vuokra-auton. Voit käydä tutustumassa autovalikoimaamme verkkosivuillamme, joilta saat ajantasaista tietoa saatavilla olevista vuokra-autoista. Autokalustostamme löytyy muun muassa pieniä ja keskikokoisia henkilöautoja, sekä isommille porukoille sopivia minibusseja. Löydät meiltä varmasti tarkoitukseesi sopivan ja sinua miellyttävän vuokra-auton. Varauksen voit hoitaa ennakkoon joko puhelimitse tai vierailemalla verkkosivuillamme. Ystävälliset asiakaspalvelijamme auttavat sinua viikon jokaisena päivänä. Otathan rohkeasti yhteyttä! Autonvuokraus Fésin Sixt Autovuokraamossa on helppoa ja vaivatonta. Löydät ajankohtaisen tilanteen saatavilla olevista ajoneuvoista verkkosivuiltamme - merkitset ainoastaan ajankohdan ja teet varauksen. Kaikki automme ovat uusia, hyvin varusteltuja ja tulevat tunnetuilta valmistajilta. Huomioithan kuitenkin, että Sixt Autovuokraamo voi taata vain tietyn autokategorian, ei tarkkaa merkkiä tai mallia. Laajan vuokra-autojen valikoimamme lisäksi tarjoamme myös kattavan valikoiman lisäpalveluja. Fésin lähialueisiin tutustuminen käy helpoiten lisäämällä vuokra-autoosi lisäpalveluna navigaattorin, jonka avulla et eksy. Meiltä löytyy myös kattava valikoima erilaisia vakuutuksia vahingon varalle, joten voit keskittyä lomailuun ja jättää murehtimisen muille. Jos matkustat isomman ryhmän kanssa, matkantekoanne helpottanee, mikäli lisäätte varauksellenne muitakin kuljettajia, niin voitte jakaa ajovuoroja ryhmän kesken.
Kiehtova Fés tutuksi Sixt vuokra-autolla

Kiehtova Fés tutuksi Sixt vuokra-autolla

Fés, muilta nimiltään Fes, Fez tai Fes, on Marokon kolmanneksi suuri kaupunki hieman yli miljoonalla asukkaallaan. Tässä jo 800-luvulla perustetussa kaupungissa sijaitsee maailman vanhin yliopisto, Al-Karaouinen yliopisto, joka perustettiin vuonna 859. Tämä Marokon pääkaupunkinakin toiminut kaupunki on erityisesti tunnettu laajasta vanhasta kaupungistaan, joka on myös Unescon maailmanperintökohde. Nimellä Fés al Bali eli Vanha Fés tunnettu vanha kaupunki on perustettu vuosien 789 ja 808 välillä ja se on suurin autoton alue maailmassa. Matkaa tähän kiehtovaan vanhaan kaupunkiin on keskustan ytimestä vain muutama kilometri. Matkan taitat yhdessä hujauksessa Sixt vuokra-auto allasi. Jos taas haluat lähteä pidemmälle matkalle, voit suunnata vaikkapa Marokon pääkaupunkiin Rabatiin. Ajat noin 200 kilometrin matkan tyylillä Sixt vuokra-auto allasi. Me Sixtillä haluamme varmistaa, että matkasi sujuu suunnitelmiesi mukaan.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Fes

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Fes?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Fes sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Fes.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Fes?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Fes. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,6
Perustuu 248 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Fes

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Fes?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Fes?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Fes?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Fes

Näytä lisää