Auton vuokraus toimipisteestä Oujda Angads Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Oujda Angads Lentoasema

Osoite

Aéroport Oujda, 60023 Oujda, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Oujda Angads Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Oujdan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Oujdan lentokentällä

Kiehtova ja mystinen Marokko odottaa Sixtin vuokra-autoilijaa ja voitkin napata saapuessasi laadukkaan vuokra-auton matkaasi suoraan Oujdan lentokentältä. Valikoimamme on kattava ja kaikki vuokra-ajoneuvomme saat vuokrattua aina kilpailukykyiseen hintaan. Taloudellisilla henkilöautoillamme ja farmareillamme matkustaa mukavasti vaikka koko perhe. Näyttävät urheilu- ja avoautomme tarjoavat unohtumattomat kyydit reissullasi. Tilavilla maastureillamme pääset puolestaan seikkailemaan, sillä näillä taitat haastavammatkin reittivalinnat kätevästi. Mikäli tiedossa on tavarankuljetusta, kannattaa tutustua pakettiautovalikoimaamme. Huomioithan ystävällisesti, että tarjoamme ajoneuvon valitsemastasi kategoriasta, mutta tietyn automerkin tai -mallin varaaminen ei ole mahdollista. Kattavat lisäpalvelut tekevät varauksesta juuri sinulle sopivan: kätevä GPS-navigaattori neuvoo turvalliset reitit Marokossa ja vapaat ajokilometrit mahdollistavat monipuolisen tutustumisen kohteeseen. Toimipisteemme löydät lentokentän sisäpuolelta, joten seuraa vain Sixt-kylttejä ja saavu luoksemme, niin autamme sinut eteenpäin uuden vuokra-autosi kanssa. Ystävällinen asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä, joten älä epäröi olla yhteydessä niin löydämme sopivan vaihtoehdon juuri sinulle!
Autonvuokraus näppärästi Oujdan lentokentältä

Autonvuokraus näppärästi Oujdan lentokentältä

Oujdan lentokenttä, lyhennettynä OUD, sijaitsee noin 14 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja sieltä onkin helppo jatkaa matkaa eteenpäin Marokossa. Toimipisteemme löydät lentokentän sisäpuolelta ja sinne pääset seuraamalla kylttejämme. Henkilökuntamme auttaa sinua uuden Sixt-vuokra-autosi kanssa ja pääset lähtemään kätevästi ajellen eteenpäin Oujdaa. Kaupungin keskustaan ajelet noin 20 minuutissa. Oujda sijaitsee Marokon itäosassa ja vain noin 14 kilometrin päässä Algerian rajasta. Voit aina olla meihin yhteydessä, sillä jos jokin kysymys painaa mieltäsi, autamme sen kanssa mielellämme!
Nauti kiehtovasta Oujdasta Sixtin vuokra-auton kyydissä

Nauti kiehtovasta Oujdasta Sixtin vuokra-auton kyydissä

Käytämällä autonvuokrausta Sixt Autovuokraamo Oujdan lentokentältä voit nauttia matkastasi Marokossa rauhassa, omien aikataulujen puitteissa ja nähdä sekä kokea kohteesi mahdollisimman monipuolisesti. Oujdan kaupungista löytyy mielenkiintoista historiaa, sillä menneiden vuosisatojen aikana kaupunki on vallattu, tuhottu ja jälleenrakennettu moneen kertaan. Omalla Sixtin vuokra-autolla käyt tutustumassa myös Algerian rajaan vikkelästi, sillä se sijaitsee vain 14 kilometrin päässä Oujdasta. Kaupungissa on useita moskeijoita, joiden luokse on kätevää ajaa vuokra-autolla, sekä noin 15 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta sijaitsee laaja Sidi Maafan luontoalue. Anna Sixtin tehdä matkastasi unohtumaton ja ota allesi laadukas vuokra-auto heti lentokentältä ja nauti matkastasi täysillä!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Oujda Angads Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Oujda Angads Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oujda Angads Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Oujda Angads Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Oujda Angads Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 136 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Oujda Angads Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Oujda Angads Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Oujda Angads Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Oujda Angads Lentoasema

    Näytä lisää