Auton vuokraus alueella Oujda

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Oujda

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Oujda Angads Lentoasema alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Oujda

Turvaa matkasi erilaisin Sixt-lisäpalveluin

Turvaa matkasi erilaisin Sixt-lisäpalveluin

Kun matkasuunnitelmissa on Marokko ja siellä Oudja, SIxt Autovuokraamo on palveluksessasi tarjoten käyttöösi kattavat autonvuokrauspalvelut ja monet laadukkaat autokategoriat. Oudjasta löydät toimipisteemme lentokentältä, joten täällä pääset vuokra-autosi rattiin jo heti koneesta laskeuduttuasi, ja vältyt näin ollen julkisen liikenteen ruuhkabusseilta. Olitpa täällä sitten työn tai loman merkeissä, Oudjassa voit vuokrata meiltä käyttöösi kompaktin kokoisen henkilöauton, joka kulkee ketterästi kaupungin ruuhkaisimmillakin tieosuuksilla. Mikäli tilantarvetta ilmenee, farmarit tarjoavat väljyyttä niin matkustajille kuin matkatavaroillekin. Varaamalla pakettiauton varmistat tilan riittävyyden esimerkiksi harrastusvälineille tai muille tilaa vieville tavaroille. Vai haluatko edellä mainittujen autokategorioiden sijasta luksusauton lomaasi täydentämään? Siinä tapauksessa avo- ja urheiluautot ovat palveluksessasi.Pidäthän aina varausta tehdessäsi mielessä, että voimme taata käyttöösi haluamastasi vuokra-ajoneuvosta ainoastaan tietyn kategorian, emme tarkkaa automallia tai -merkkiä. Kun olet edennyt varaukseen, muistathan myös lisätä siihen matkalle haluamasi lisäpalvelut. Näitä ovat muun muassa kolariturva ja lasi- ja rengasturva sekä vapaaehtoinen henkilövakuutus. Vapaat ajokilometrit ja lisäkuljettajan lisääminen ovat nekin fiksuja, vapautta lisääviä ratkaisuja. Tutustu tarkemmin palveluihimme, lisää varaukseesi niistä itsellesi tärkeimmät ja matkan odottaminen voi jo alkaa!
Koe Itä-Marokon helmi Oudja vuokra-autosta käsin

Koe Itä-Marokon helmi Oudja vuokra-autosta käsin

Itäinen Marokko kätkee syleilyynsä puolisen miljoonan asukkaan Oujdan, joka on historiansa aikana niin vallattu, tuhottu kuin uudelleen rakennettukin lukuisia kertoja. Jo vuonna 994 perustettu kaupunki kertookin kävijälleen kirjavaa historiaa alueen tapahtumista. Marokkolaishenkeen rakennetut talot ja monumentit kiehtovat mystiikallaan, ja kauniit palmut täydentävät eksoottisen katukuvan. Koe värikkäät markkinat ja niiden valtava tarjonta niin mausteiden, hedelmien kuin tekstiilienkin saralla, kiehtovien tuoksujen ympäröimänä.Aja katsomaan näkymiä myös keskustan katujen ulkopuolelle luotettavalla vuokra-autolla, joka kuljettaa ketterästi paikasta toiseen. Täällä julkinen liikenne voi olla kovin ahdasta etenkin ruuhka-aikoina, joten vuokra-auto on järkevin liikkumistapa kaikin puolin. Vältyt tilaamasta takseja ja törmäämästä kielimuureihin kuskien kanssa, kun suunnistat perille haluamiisi paikkoihin vuokra-autoon lisävarusteeksi valitsemasi GPS-navigaattorin avulla. Koe Marokon ja Oudjan kaupungin kauneus Sixt Autovuokraamon avustamana!
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Oujda
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Oujda?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Oujda sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Oujda.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Oujda?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Oujda. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
5,0
Perustuu 139 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)

Latest premium additions to the fleet

Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Oujda
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Oujda?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Oujda?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Oujda?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Oujda

Näytä lisää