Auton vuokraus toimipisteestä Casablanca Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Casablanca Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Casablanca Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Casablanca Lentoasema

Osoite

Mohammed V Internat. Airport, 20000 Casablanca, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Casablanca Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Casablancan lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Casablancan lentokentällä

Helpota matkantekoa hankkimalla vuokra-auto Sixt Autovuokraamosta Casablancan lentokentältä! Meiltä löydät turvalliset vuokra-autot jokaisen matkailijan makuun. Vuokraa näppärä henkilöauto vaivattomaan ajoon. Tilavan maasturin kyytiin mahtuu koko perhe matkatavaroineen, ja lisäpalveluistamme voit valita lastenistuimet perheen pienimmille. Isompikin seurue matkustaa helposti kätevällä minibussilla, ja lisäkuljettajapalvelulla saat joustoa kuskin vaihtoon matkan aikana. Mikäli olet Casablancassa ensimmäistä kertaa, muista myös GPS-navigaattorimme. Huomaathan ystävällisesti, että Sixt takaa sinulle varatun autokategorian, ei tiettyä automallia. Sixtin kautta autonvuokraus Casablancan lentokentällä on mutkatonta ja edullista!
Autonvuokraus Casablancan lentokentällä

Autonvuokraus Casablancan lentokentällä

Casablancan Mohammed V:n kansainvälinen lentokenttä, lyhennettynä CMN, sijaitsee kaupungista 30 kilometriä kaakkoon. Matkan taittaa vuokra-autolla liikenteestä riippuen noin 45 minuutissa. Varaa vuokra-auto Casablancan lentokentältä helposti joko nettisivuillamme tai puhelimitse. Kun saavut kohteeseen, työntekijämme on sinua vastassa toimipisteellämme terminaali 2:n saapumisaulassa. Lisätietoja autonvuokrauksesta Casablancan lentokentällä saat asiakaspalvelustamme, joka on auki viikon jokaisena päivänä. Nouda vuokra-auto Casablancan lentokentältä, ja matkasi voi alkaa!
Tutustu tunnelmalliseen Casablancaan Sixtin vuokra-autolla

Tutustu tunnelmalliseen Casablancaan Sixtin vuokra-autolla

Elokuvasta tuttu Casablanca, Marokon suurin kaupunki, on ainutlaatuinen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Tämä miljoonakaupunki tarjoaa jokaiselle jotakin, ja siihen tutustuminen käy helposti Sixtin vuokra-autolla ajaen. Casablanca on mielenkiintoisten nähtävyyksien, hyvän ruoan ja pitkien hiekkarantojen kaupunki. Casablancan vanhassa kaupungissa matkailija voi ihastella historiaa huokuvaa arkkitehtuuria, ostaa perinteisiä marokkolaisia tuotteita sekä nauttia maukkaasta ruoasta. Kaupungin tärkein nähtävyys on Atlantin rannalla sijaitseva hulppea Hassan II:n moskeija, jonka 210-metrinen minareetti on maailman korkein. Moskeijalle on kaupungista noin 7 kilometriä.Uuteen urbaaniin Marokkoon kannattaa lähteä tutustumaan Casablancan moderniin keskustaan, joka vilisee elämää. Vieraile ostoskeskuksissa, ravintoloissa ja museoissa. Rentoutumiseen Casablancalla on tarjota lukuisia puistoja sekä hiekkarantoja. Aja puoli tuntia keskustasta pohjoiseen, Bouskouraan, missä voit piiloutua hetkeksi kaupungin vilinältä. Metsä tarjoaa kävelyreittejä ja tutkittavaa vaikka koko päiväksi. Ain Diabin rannalla, puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungista, voit lämpimänä kesäpäivänä käydä pitkäksesi ottamaan aurinkoa ja pulahtaa kimmaltavaan meriveteen. Rannalla on mahdollista myös harrastaa vesiurheilulajeja, kuten surffausta.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Casablanca Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Casablanca Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Casablanca Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Casablanca Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Casablanca Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 315 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Jeep Compass
Jeep Compass
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Jeep Renegade
Jeep Renegade
Jeep Renegade Aut.
Jeep Renegade Aut.

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Casablanca Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Casablanca Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Casablanca Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Casablanca Lentoasema

Näytä lisää