Auton vuokraus toimipisteestä Casablanca Keskusta

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Casablanca Keskusta

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Casablanca Keskusta alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Casablanca Keskusta toimipaikkaan

Osoite

3,R.Assad Ibnou Zarara Maarif, 20100 Casablanca, Marokko
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
08:00 - 19:00

Palvelumme toimipaikassa Casablanca Keskusta

Koe vaikuttava Casablanca Sixt Autovuokraamon avulla

Koe vaikuttava Casablanca Sixt Autovuokraamon avulla

Tervetuloa aloittamaan tutustumisretkesi kiehtovaan Casablancaan Sixt Autovuokraamo Casablanca Keskustan autonvuokrauspalveluiden avulla. Casablanca Keskustan toimipisteemme sijainti hyvien kulkuyhteyksien varrella mahdollistaa näppärän liikkumisen tässä Marokon suurimmassa kaupungissa. Toimipisteemme sijaitsee Maârifin kaupunginosassa, ja hyvänä maamerkkinä sille toimii parin minuutin kävelymatkan päässä kohoava Casablanca Twin Center. Helpoimmin saavut Casablanca Keskustan toimipisteellemme joko taksilla tai halutessasi Casablancan paikallisbussilla. Kun olet noutanut vuokra-auton Casablanca Keskustan toimipisteeltämme, olet vapaa ottamaan suunnan niin bisnestapaamisiin kuin huviretkellekin.Samannimisestä elokuvastakin tunnettu Casablanca on tänä päivänä moderni liiketoiminnan keskus, mutta lomailijallekin Casablancassa riittää nähtävää. Suuntaa ensimmäisenä katsomaan vaikkapa Casablancan kenties kuuluisinta nähtävyyttä, mykistävän kokoista Hassan II:n moskeijaa, jonka luokse ajat toimipisteeltämme helposti vain kymmenessä minuutissa. Jatka matkaasi edelleen kohti Casablancan muita kiinnostavimpia kohteita tai suuntaa halutessasi vuokra-autollasi tutustumismatkalle kaupungin ulkopuolelle. Vuokra-ajoneuvojen valikoimaamme voit tutustua helposti jo etukäteen verkossa tai mobiilisovelluksemme avulla. Liikematkalaisen kilometrit taittuvat miellyttävästi, kun valitset allesi sulavan luksusauton, suuremmatkin ryhmät puolestaan mahtuvat mukavasti jopa yhdeksälle hengelle soveltuvan minibussin kyytiin. Casablancan vilkkailla kaduilla ja teillä kuljet näppärästi kompaktin henkilöauton siivittämänä.
Casablanca Keskustan autonvuokraus - avaimet onnistuneeseen matkaan

Casablanca Keskustan autonvuokraus - avaimet onnistuneeseen matkaan

Sixtin kautta autonvuokraus Casablanca Keskustan toimipisteeltä käy vaivattomasti. Kun varaat matkasi ajaksi vuokra-auton, voit matkustaa huolettomasti ilman paikallisliikenteen aikataulujen opettelua tai taksimatkojen mukanaan tuomia rajoitteita. Jotta autonvuokrauksesi Casablanca Keskustasta sujuisi kaikin puolin toiveidesi mukaan, lisää vuokraukseen haluamasi lisäpalvelut Casablanca Keskustan kattavasta lisäpalveluiden valikoimasta. Suuntaatko tutustumisretkelle Marokon muihin kaupunkeihin, tai onko tiedossa rutkasti ajokilometrejä muuten vain? Pidä huoli, että valitset silloin vapailla ajokilometreillä varustetun vuokra-auton, jonka kyydissä ajat auringonlaskuun ilman matkamittarin tarkkailua. Perhelomalla pikkuväen kanssa? Sixt tarjoaa käyttöösi Casablanca Keskustan turvallisten lastenistuimien valikoiman. Huomioithan jo etukäteen, että autonvuokraus koskee vain tiettyä autokategoriaa, ei yksittäistä automallia.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Casablanca Keskusta
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Casablanca Keskusta?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Casablanca Keskusta sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Casablanca Keskusta.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Casablanca Keskusta?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,1
Perustuu 55 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Matka Sixtille
(4,8)
Ajoneuvon palautus
(4,8)

Latest premium additions to the fleet

Jeep Renegade
Jeep Renegade
Dacia Lodgy Steep Way
Dacia Lodgy Steep Way
Fiat 500 Aut.
Fiat 500 Aut.
Dacia Dokker
Dacia Dokker
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Casablanca Keskusta
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Casablanca Keskusta?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Casablanca Keskusta?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?