Autonvuokraus
Nador Lentoasema
Piilota
Marokko // Nador // Nador Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Nador Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Aeroport Nador Laroui
  62000 Nador MA +212-600077800
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: NDR
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Nadorin lentokentällä

Tutustu Marokon pohjoiseen helmeen, rannikkokaupunki Nadoriin, kätevästi ja mukavasti hankkimalla allesi vuokra-auton Sixt Autovuokraamosta Nadorin lentokentältä. Perille saavuttuasi autonvuokraus Nadorin lentokentällä käy näppärästi, ja saat samantien vapauden nauttia vaikkapa merenrantateistä tai 160 000 asukkaan kaupungin sykkeestä. Nadorin lentokenttä sijaitsee noin 26 kilometriä Nadorin kaupungista etelään. Valittavanasi ovat Sixtin vuokra-autot muhkeasti varustelluista maastoautoista aina näppäriin, kaupunkiajeluun sopiviin henkilöautoihin. Olitpa sitten työmatkalla tai huvittelureissulla ystäviesi kanssa, löydät valikoimastamme sopivan vaihtoehdon. Vuokra-autoa varatessasi takaamme autokategorian, emme tiettyä automallia. Mikäli menojalka vipattaa halki Marokon, voit palauttaa vuokra-auton kätevästi toiseen Sixt-pisteeseemme.

Autonvuokraus Nadorin lentokentällä

Yhden terminaalin lentokenttärakennus, Nadorin lentokenttä, lyhenteeltään NDR, on jaettu samassa tasossa lähtö- ja tuloterminaaleihin. Varaamalla Sixt-vuokra-auton jo lähtiessä internetistä tai asiakaspalveluun soittamalla, varmistat mielenrauhan sekä sujuvan auton noudon lentokentälle saapuessasi. Lentokentältä ajelee noin 40 minuutissa Nadorin kaupunkiin, missä tiet ovat hyvässä kunnossa ja viitoitettu arabiaksi ja ranskaksi. Kaupungin ja lentokentän välillä ei ole julkista liikennettä, joten täällä vuokra-auto on vapauttava ja huoleton vaihtoehto takseille.

Koe Alboráninmeri, kalaruokaravintolat ja itämainen mystiikka apunasi Sixtin vuokra-auto

Nadorissa käydessä on ehdottomasti tutustuttava kalaruokaravintoloihin, jotka saavat herkulliset antimensa Alboráninmerestä. Perheellisten, kiireettömien, luonnonystävien sekä rentoutujien on otettava suuntima Gourougoun vuorelle, joka tarjoaa lähes kaikkea kaikille. Vuori sijaitsee miellyttävän ajomatkan, 8 kilometrin päässä Nadorin kaupungista, ja perillä on upeita maisemia yli kaupungin. Pikkulapset ihastuvat ikihyviksi eläimistä, joita Gourougoulla on mahdollista nähdä. Työmatkalaiset löytävät Nadorista useita tasokkaita yö- ja kokouspaikkoja, ja Marokon hyväkuntoiset tiet vievät mukavasti kaupungista toiseen, etenkin kun käytössä on ilmastointi ja navigaattori.

Autonvuokraus Nadorin lentokentällä hyödyttää myös shoppailusta kiinnostuneita, jotka ottavat sieltä alleen kompaktin kokoisen vuokra-auton, hurauttaen näppärästi kaupungin ostoskeskuksesta toiseen. Matkalta kannattaa ostaa kotiin viemisiksi mattoja, mausteita ja käsitöitä. Shoppailun ja hauskanpidon tai työpalaverin venähtäessä aamutunneille voi olla huoletta vuokra-auton suhteen, sillä Sixt vuokra-auton voi palauttaa ympäri vuorokauden. Teitä pelkäämättömälle voi suositella Afrikantähti-lautapelistä tuttua, värikästä satamakaupunki Tangeria. Nadorista on sinne matkaa noin 400 kilometriä, ja matka kiemurtelee meren läheisyydessä, joten tilaisuuden tullen kannattaa pysähtyä ja nautiskella maisemista.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Nador Lentoasema NDR Aeroport Nador Laroui 62000 Nador 34.993061, -3.028862 +212-600077800

Sixt-toimipiste Nador Lentoasema NDR

Aeroport Nador Laroui
62000 Nador
 
Puhelinnro +212-600077800

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service