Autonvuokraus
Quarzazate
Piilota
Marokko // Quarzazate
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Quarzazate

Sixt Autovuokraamo Ourzazatessa on kätevä tapa aloittaa matkasi mystisessä ja kiehtovassa Marokossa. Valikoimastamme löydät henkilöautot, farmariautot sekä jykevämmät maastoautot aavikolle suuntautuville retkille. Autonvuokraus Ourzazatessa kannattaa, sillä vuokra-auto tekee matkustamisesta täällä paljon helpompaa ja nopeampaa. Marokon lämpimässä säässä alla on myös hyvä olla ilmastoitu ajoneuvo. Suosittelemme sinua varmistamaan Ourzazaten autovuokraamomme aukioloajat, yhteystiedot sekä sijainnin verkkosivuiltamme ennen saapumistasi. Autamme myös mielellämme yritysasiakkaita autonvuokrauksessa. Yritysasiakkaat voivat ottaa suoraan yhteyttä myyntitiimiimme, jonka kanssa voitte sopia käytännön asioista.

 
 • Ouarzazate Lentoasema
  Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Ouarzazate Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Ouarzazate, Souss-massa-draa
  45000 Ouarzazate

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Ourzazate tutuksi Sixtin vuokra-auton avulla

Sixt Autovuokraamon kautta autonvuokraus Ourzazatessa sujuu helposti, sillä voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi ilmaiseksi, jos maksat auton vastan noudon yhteydessä. Emme myöskään peri mitään piilokuluja emmekä maksua luottokortilla maksamisesta. Alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme kuitenkin lisämaksun. Autovalikoimamme on laaja kaupunkiajoon soveltuvista henkilö- ja farmariautoista lähtien aina aavikolla pärjääviin maastureihin asti. Pyydämme sinua kuitenkin huomioimaan, että voimme taata sinulle ainoastaan tietyn vuokra-autokategorian, emme tiettyä automallia. Kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin lähes uusia: noin kolme kuukautta vanhoja. Jos lomailet pienten lasten kanssa, voit tiedustella asiakaspalvelijoiltamme lastenistuimesta. Suosittelemme myös vuokraamaan GPS-navigaattorin, mikäli tämä on ensimmäinen kerta Ourzazatessa tai tarkoitus on lähteä kaupungista kauemmaksi.

Vuokra-autolla Ourzazatessa - koe Pohjois-Afrikan Hollywood

Ourzazaten ilmasto on kesäisin hyvin lämmin, ja toukokuusta syyskuuhun kolmenkymmenen asteen lämpötilat eivät ole mitenkään epätavallisia. Ilmastoitu vuokra-auto onkin mukava tapa matkustaa kaupungissa. Ourzazatessa riittää paljon nähtävää: aja esimerkiksi kaupungin laidalle ihastelemaan jylhää Taourirt Kasbahn linnoitusta. Sixtin vuokra-auton kyydissä on myös kätevää bongailla kuvauspaikkoja sellaisista elokuvista ja TV-sarjoista kuin Arabian Lawrence, Asterix ja Obelix: Tehtävä Cleopatra, Game of Thrones sekä The Amazing Race. Kaupunkia ei siis turhaan kutsuta nimellä Oallywood. Ourzazatan toinen lempinimi on usein Portti aavikolle ja se pitääkin paikkansa. Lähiympäristöön halajaville suosittelemme esimerkiksi lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaa Aït Benhaddoun kaupunkia. Pidemmälle mielivien kannattaa tutustua esimerkiksi Draa-joen laaksoon sekä keidaskaupunki Zagoraan, jota ympäröivät vehreät palmuviljelmät. Ja kaikki tämä on saavutettavissa kätevästi ja mukavasti Sixtin vuokra-autolla!

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service